İçimi dökmek istiyorum

İyi yanından bakın siz kestane pişirebilirsiniz. 17W'lık işlemci ile ben onu da yapamıyorum

Hayırlı olsun, Güzel günler geçirin yeni pcnizle. Keyfimi yerine getirdiniz Valla

Bizimkiler bilgisayar bozulsa şuan karışmazlar önce ben bakarım yapamayacağım bir şeyse yetkili servise götürürüz.
Umarım yeni ekran kartı alırlar.

Ama cidden GTX 260 maksimum payne 3'de 90 derece olduğunda üzerinde 4 kestane pişirdim. Tadı güzeldi herkese tavsiye ederim . @theYagi hocam böyle hayata iyi tarafından bakın.

Ama cidden GTX 260 maksimum payne 3'de 90 derece olduğunda üzerinde 4 kestane pişirdim. Tadı güzeldi herkese tavsiye ederim . @theYagi hocam böyle hayata iyi tarafından bakın.

1 Hafta önce deney olsun amacıyla Pentium kasamı açıp, Funmark testinde 100 Derece yaptım kestaneyi daha üstüne koymadan sistem kapandı.

Tamam.
Ben diyorum ki liseye yeni geçtim sen diyorsun ki bilgi üretmek zor.
Tamam.

Bakın bir bilgi ürettim bile.

Boş yorum yapanları raporlamak, forumun doğasından gelir.
Bende yeni geçtim dersler gerçekten zor.
1 Hafta önce deney olsun amacıyla Pentium kasamı açıp, Funmark testinde 100 Derece yaptım kestaneyi daha üstüne koymadan sistem kapandı.
Pentium sistemi kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…