İçimi dökmek istiyorum

Dostum 9.sınıfsın daha yeni lgsden çıkmışsın. Çok fazla önemseme biraz dinlen rahatına bak tabi dersleride ihmal etme. Kendine zaman ayır,müzik dinle boşver durumunu anladım bende yaşadım böyle şeyler yapacak bir şey yok. Sakın şunu unutma kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Dcden sohbet etmek istersen konuşuruz. 𝔞𝔩𝔦#0761

Kanka daha 9 bu bir şey olmaz çok kasma

@theYagi ben de 9. sınıfım ve seni anlıyorum. Ben de canlı dersten hiç bir şey anlamıyorum. Yetiştirmem gereken bir sürü matematik ödevi var zaten konuyu doğru düzgün öğrenemedim nasıl yetiştireceğimi bilmiyorum. Online derste anlamadıklarımı Tonguç Akademi'den bakıyorum daha iyi oluyor. Evde bunaldım artık boş zamanlarımda odam da YouTube'de takılıyorum. Sonra ailem hiç odadan çıkmıyormuşum diye kızıyor. E zaten sabah sekizden öğlen bir buçuğa kadar canlı dersteyim. Sonra ben de babamla muhabbet edeyim diyorum iki dakika birbirimize nasılsın iyi misin diyoruz sonra tv izliyoruz. Bir Nintendo Switch Lite alıp tüm gün oynamak istiyorum artık Among us dışında mobil oyun da sarmıyor. Mobil oyun önerisi olan varsa yazabilir.

Ben de 9. sınıfım biraz lise tavsiyesi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…