İçimi döküyorum

Merhabalar. Asla böyle bir konu açmazdım sanırım birilerine danışmam gerekiyor, aklıma direkt burası geldi 😞. Konu aslında şehir değiştirmem virüsten dolayı, daha yeni şehir değiştirdik ve bu sene (aslında okullara bağlı) yaşadığım şehirde olmayacağız. Hoşlandığım bir kız vardı, neredeyse daha yeni yeni tanışıyorduk. Çok hoşlanıyordum. Buradan bir süreliğine gideceğimizi öğrenince çok kötü oldum. Gitmemek için çabaladım, olmadı. Ailem kabul etmedi. Kızın bende hiçbir iletişim yolu bile yok ve çok özledim, daha yeni buraya gelmemize rağmen. Bir süre de yokum orada, ne bileyim beni unutacak diye çok korkuyorum :(. Yapabileceğim hiçbir şey gelmiyor aklıma. Bir şeyler yapmak istiyorum ya da oturduğum şehre geri dönmek istiyorum. Of biraz şiir gibi oldu, aklıma hiçbir şey gelmiyor. Akıl danışmak istedim sadece yapabileceğim bir şey var mı acaba? :/

Merhabalar. Asla böyle bir konu açmazdım sanırım birilerine danışmam gerekiyor, aklıma direkt burası geldi 😞. Konu aslında şehir değiştirmem virüsten dolayı, daha yeni şehir değiştirdik ve bu sene (aslında okullara bağlı) yaşadığım şehirde olmayacağız. Hoşlandığım bir kız vardı, neredeyse daha yeni yeni tanışıyorduk. Çok hoşlanıyordum. Buradan bir süreliğine gideceğimizi öğrenince çok kötü oldum. Gitmemek için çabaladım, olmadı. Ailem kabul etmedi. Kızın bende hiçbir iletişim yolu bile yok ve çok özledim, daha yeni buraya gelmemize rağmen. Bir süre de yokum orada, ne bileyim beni unutacak diye çok korkuyorum :(. Yapabileceğim hiçbir şey gelmiyor aklıma. Bir şeyler yapmak istiyorum ya da oturduğum şehre geri dönmek istiyorum. Of biraz şiir gibi oldu, aklıma hiçbir şey gelmiyor. Akıl danışmak istedim sadece yapabileceğim bir şey var mı acaba? :/

Bazen hayat yüz güldürmez..

Zamanla ne olacağını kim bilir dostum, yapacak bir şey yok gibi şu anlık ad soy ad biliyorsan bir facebooka bak (kimi aratsan çıkıyor zaten) belki çıkar ayrıca unutmak için çaba gerekiyor eğer o seninle ilgileniyorsa unutması zor iş.

Bazen hayat aranıza mesafeler koyar, olup olmayacağını hiçbir zaman bilemezsin. Koymadığı zaman ise en azından net bir cevap alırsın. Hangisini tercih etmek isterdin? Uzakta olup bir ümit ile yaşamak mı, dibinde olup gözünün önünde başkasını sevdiğini mi? Daha tanışmıyordunuz bile ve bana kalırsa olma olasılığı %10'un altındaydı. Bunu teselli olarak algıla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı