İçimi döküyorum

Merhabalar. Asla böyle bir konu açmazdım sanırım birilerine danışmam gerekiyor, aklıma direkt burası geldi 😞. Konu aslında şehir değiştirmem virüsten dolayı, daha yeni şehir değiştirdik ve bu sene (aslında okullara bağlı) yaşadığım şehirde olmayacağız. Hoşlandığım bir kız vardı, neredeyse daha yeni yeni tanışıyorduk. Çok hoşlanıyordum. Buradan bir süreliğine gideceğimizi öğrenince çok kötü oldum. Gitmemek için çabaladım, olmadı. Ailem kabul etmedi. Kızın bende hiçbir iletişim yolu bile yok ve çok özledim, daha yeni buraya gelmemize rağmen. Bir süre de yokum orada, ne bileyim beni unutacak diye çok korkuyorum :(. Yapabileceğim hiçbir şey gelmiyor aklıma. Bir şeyler yapmak istiyorum ya da oturduğum şehre geri dönmek istiyorum. Of biraz şiir gibi oldu, aklıma hiçbir şey gelmiyor. Akıl danışmak istedim sadece yapabileceğim bir şey var mı acaba? :/
Daha çocuksun bir şey olmaz.

Garip bir teselli. Çocukken yaşadığım aşkları özlüyorum. Karşılıksızdı hep ama insana sevinç veren, umutlu bir sevgiydi. Şu anda ise o heyecanı kaybettim. Çocuk olunca aşk hafife alınacak bir şey olmuyor.

Zamanla ne olacağını kim bilir dostum, yapacak bir şey yok gibi şu anlık ad soy ad biliyorsan bir facebooka bak (kimi aratsan çıkıyor zaten) belki çıkar ayrıca unutmak için çaba gerekiyor eğer o seninle ilgileniyorsa unutması zor iş.
Sadece adını biliyorum :(
Bazen hayat aranıza mesafeler koyar, olup olmayacağını hiçbir zaman bilemezsin. Koymadığı zaman ise en azından net bir cevap alırsın. Hangisini tercih etmek isterdin? Uzakta olup bir ümit ile yaşamak mı, dibinde olup gözünün önünde başkasını sevdiğini mi? Daha tanışmıyordunuz bile ve bana kalırsa olma olasılığı %10'un altındaydı. Bunu teselli olarak algıla.
Az çok konuşuyorduk. En azından güldürüyordum onu. Zaten oda yeni taşınmıştı. Oturduğumuz bölgenin erkekleri hızlı olduğu için benide onlar gibi sanmasın diye utancımdan Instagram adresini bile alamamıştım. Acele etmemek için. O kadarda uzak değildi aramız yani.
Çok büyük dert değilmiş sanki. Ülkede kız mı yok? Dışarı çıkıp kafanı sağa çevir bir kız görürsün zaten.
Amacım kız değil sadece hoşlandığım birisiyle yakın olmak gibi birşey. Ben bile bilmiyorum.
Çocuk değilim. Çocuk gibi davrandığım için özür dilerim.

Merhabalar. Asla böyle bir konu açmazdım sanırım birilerine danışmam gerekiyor, aklıma direkt burası geldi 😞. Konu aslında şehir değiştirmem virüsten dolayı, daha yeni şehir değiştirdik ve bu sene (aslında okullara bağlı) yaşadığım şehirde olmayacağız. Hoşlandığım bir kız vardı, neredeyse daha yeni yeni tanışıyorduk. Çok hoşlanıyordum. Buradan bir süreliğine gideceğimizi öğrenince çok kötü oldum. Gitmemek için çabaladım, olmadı. Ailem kabul etmedi. Kızın bende hiçbir iletişim yolu bile yok ve çok özledim, daha yeni buraya gelmemize rağmen. Bir süre de yokum orada, ne bileyim beni unutacak diye çok korkuyorum :(. Yapabileceğim hiçbir şey gelmiyor aklıma. Bir şeyler yapmak istiyorum ya da oturduğum şehre geri dönmek istiyorum. Of biraz şiir gibi oldu, aklıma hiçbir şey gelmiyor. Akıl danışmak istedim sadece yapabileceğim bir şey var mı acaba? :/

Eğer tek başınıza şehir değiştirecek yaşta değil iseniz unutun unutmalısınız unutmak zorundasınız.

Dostum merak etme oda seni seviyorsa unutmaz kalp o kadar çabuk unutsaydı bende atamı unuturdum kaç yıldır ayrıyız.(Mustafa Kemal Atam)o yüzden kolay kolay unutulmaz.

Dostum merak etme oda seni seviyorsa unutmaz kalp o kadar çabuk unutsaydı bende atamı unuturdum kaç yıldır ayrıyız.(Mustafa Kemal Atam)o yüzden kolay kolay unutulmaz.
Keşke konu gerçekten unutmamasıyla ibaret olsa. İnsan özlüyor. Sadece onu değil oturduğu yeri, alışkanlıklarını bile. Daha önce kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. İlk defa böyle şeyler yaşıyorum :(

Keşke konu gerçekten unutmamasıyla ibaret olsa. İnsan özlüyor. Sadece onu değil oturduğu yeri, alışkanlıklarını bile. Daha önce kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. İlk defa böyle şeyler yaşıyorum :(

Çocuk değilmişsin git oradaki evinde kal be dostum üzüldüm :( bende bilecikteki aşkıma gidemiyordum ayrıldık gidemedim diye.

Çocuk değilmişsin git oradaki evinde kal be dostum üzüldüm :( bende bilecikteki aşkıma gidemiyordum ayrıldık gidemedim diye.
Ailem kalabalık olmadığından onları yalnız bırakmak istemiyorum. Gerçekten elimden hiçbir şey gelmiyor en çokta canım buna yanıyor.

Üzülmeyin ya mesafeler hiçbir şeye engel değildir. Vardır başka nedeni :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı