İçimi döküyorum

Arkadaşlar o kadar yazdığım şeyi okuyup da gerek kendinden ekleme yapan olsun, gerek tavsiye veren olsun herkese teşekkür ederim. Gelen yorumların gidişatıyla ilgili yapabileceğim eklemeler;

Son bir yıldır Allah'a olan inancımı kaybettim, nötr takılıyorum. Evlenmek, Türk adetleri, araba almak, sevgili yapmak bunların saçma olduğunu anladım, ama asıl dikkat çekmek istediğim nokta bir derdim sıkıntım olduğunda kız arkadaşımla rahatça konuşabilmemdi. O da yok.

Yorumlardan bağımsız olarak yapabileceğim eklemeler;

Yakında staj yapmaya başlayacağım, çoğu hocanın Online dersine birkaç ay boyunca sadece ben katıldım, sonra hocayla baş başa kaldığım için girmek istemediğimde hocaların en fazla tepki gösterdiği kişi yine ben oldum. Kullandığım sosyal medya uygulaması kalmadı, sadece uzun zamandır öylesine bekleyen Facebook hesabım duruyor, birkaç aydır girmediğim. Onun dışında eskiden en fazla kullandığım Instagram uygulamasını tamamen bırakma isteğim de ayrıldığım kız arkadaşımdan uzaklaşma isteğime bağlıydı zaten. Şu an sadece oyun oynuyorum, Netflix izliyorum, forum sitelerinde dolaşıyorum. Ama tek üye olduğum forum burası var, ekşi sözlük'te de gündem haberlerini okuyup çıkıyorum genelde. Önceki yazımda bahsetmiş olduğum atakların benim bünyemdeki en ünlüsü de e-posta değiştirme takıntısı. Yaklaşık nereden baksanız bir 10 tane değiştirmişimdir şu ana kadar. E-posta değiştirip format attım bilgisayara nereden baksanız en az 5-6 kere. Bunların hepsi son 6 ay içinde gerçekleşti.

Sonuç olarak tarafsız ve duygusuz olarak hayatıma baktığımda, kimseyle konuşamayan, içe dönük, biraz asosyal ve çekingen, hayatı boyunca yalnız kalacak bir insan görüyorum. Ama her şeye rağmen devam, tekrardan herkese teşekkürler.
 
Kısmen aynı şeyleri yaşıyoruz, ama yaşamaya mecbursun ne kadar bıksanda eğer inandığın din Müslümanlık ise ibadetinde ol yeter. Ayrıca abinin tedavi alması gerekebilir bu konuyu konuşabilirsiniz, buna yaşadığın çevrede önemli mesela benim evimin yanı orman ve her gün kötü olaylar oluyor ormana kız atma vs.. Ayrıca sevgili muhabbeti yaşın gelmedikçe hiçbir zaman önemli değildir, çoğu hava atmak için yapar sevdiğinden değil, +20 yaşında geldiğinde düşünebilirsin. Bazı arkadaşların yarı yolda bırakırsa sakın canını sıkma içinden sürekli şu cümleyi kur "beni arkadaş olarak kabul etmeyen birine neden üzüleyim?". Ayrıca ilgin nereye ise oraya yoğunlaş kafandaki yükü azaltabilir. Ama düşersende kimseden yardım bekleme "düşenin dostu olmamış ki batanın olsun." - ceza
 

Geri
Yukarı