Eline bir şey geçip geçmemesiyle zerre ilgin yok. Belli ki sadece söylemek, rahatlamak istemiş. Faydan olmayacaksa forumuna dön.Ben de bunu diyorum anlamıyorlar işte burada konu açınca eline ne geçiyor senin.
Eline bir şey geçip geçmemesiyle zerre ilgin yok. Belli ki sadece söylemek, rahatlamak istemiş. Faydan olmayacaksa forumuna dön.Ben de bunu diyorum anlamıyorlar işte burada konu açınca eline ne geçiyor senin.
Hocam yapmayın cidden komik değil.Dostum PS5 100000 TL değil cahil kurusu seni, daha fiyatını bilmeden konuşuyorsun 12 yaşındaki velet sıjı sıjı sıjı zaaa xdxd(!) (!) (!)
Eline bir şey geçip geçmemesiyle zerre ilgin yok. Belli ki sadece söylemek, rahatlamak istemiş. Faydan olmayacaksa forumuna dön.
Tamamen haklı demedim bu arada. İçini dökmesi, onu bir nebze rahatlatabilir. Off Topik.Ben de bunu diyorum anlamıyorlar işte burada konu açınca eline ne geçiyor senin.
Senin ne fayda var peki ona boş umut vermekten.
Senin için her şey fiziksel. Sen bütün ailen ölmüşken sınava gir bakalım yüksek puan alıyor musun? İnsanlar yerinde olan mental sağlıkları sayesinde neler neler yapıyorlar. İnsanlar bu konuda beyinlerini boşaltıp mental sağlıklarını iyileştiriyor.
Bir daha okuyabilirsin. Mesajlar tek kullanımlık değil.Tamam haklı olabilirsiniz ama şu anda onun ne gibi bir sorunu var?
Tamamen haklı demedim bu arada. İçini dökmesi, onu bir nebze rahatlatabilir. Off topik.
Tamam haklı olabilirsiniz ama şu anda onun ne gibi bir sorunu var?
Beyefendimizi yormayalım.(!)Bir daha okuyabilirsin. Mesajlar tek kullanımlık değil.
Kırmızı fanlı kasa çok kaba konuşmadı(doğrudan) ama potansiyeli var.Bu arkadaş gibi hayvanca değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.