- Makaleler
- 1
Hayattan gerçekten de sıkılmış bulunmaktayım. Bu 3 gündür başıma gelmeyen şey kalmadı. Dünden önceki gün ablamla tartıştım, ablam da bana bir daha benim işlerime karışırsan en adisin dedi ve ağza alınmayacak küfürler etti. Dün de arkadaşlarımla buluşacaktım, saat akşam 7 buçuk-8 gibi dedim ki ne kadar getireyim, 20 dedim, yok yetmez dediler, 50 dedim; yok, yetmez dediler. Ben de şakasına aynen bunu yazdım "Hayırdır oğlum hesabı bana mı kitleyeceksiniz?
" ve bana hepsi bir anda küfür edip bir daha yanımıza gelme dediler, gruptan da attılar. Ben şaşkın şaşkın bakıyorum telefona aradan, 15 dakika geçti abimin eşyaları vardı değişecek, mağaza da 10 dakikalık yürüme mesafesinde. Abim dedi ki: Git bu eşyaları değiştir abim gittikten sonra diğer ablam dedi ki sen bırak ben arkadaşlarımla buluşacağım o sırada değiştiririm ben de tamam dedim bilgisayarı açtım birden abim gelip bağırmaya başladı dedim ki ablam götürecekmiş ben de tamam dedim ama tir tir titriyorum korkudan sonra ablamla gönderdi beni ablam da sinirlendi direkt minibüse binip gitti ben de yanıma para almadığım için yolda ağlayarak gittim ablamın peşinden bugün de yine ablamla annem kavga ediyorlardı (dün elbiseleri değiştirmeye giden ablam) dedim ki yapmayın kendinize yazık ama aşırı derecede bağırıyorlardı ben de en son sinir krizi geçirip bağırdım duysanıza beni diye ikisi birden bana terbiyesiz dedi aradan 1 saat geçti abim geldi işten yemek yiyecekti ben de saat 3 gibi yediğim için aç değildim bunu söyleyince yine bağırmaya başladı. Az önce de tek bir arkadaşım kalmıştı o da ailesi yüzünden ayrıldık cidden ne yapacağımı bilmiyorum bağırmak istiyorum hunharca ama nafile bana bir akıl verin arkadaşlar. Ne yapacağımı şaşırdım.
Son düzenleyen: Moderatör: