İçimi döküyorum

Keşke bu mesaji ilk olarak atsaydım. Belki farklı yorumlar yapardınız.

Ve bu sadece kız konusu değil ki. Aşağıda hayatımdan ve düşündüklerimden de az da olsa bahsettim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@bilgisayar noobu, mesajı atman benim için bir şey değiştirmezdi. Çünkü sadece dalga geçiyorum.

Forumun uzun süreli bir üyesi olarak düzenin ve bilgi alışverişinin düzgün bir şekilde sağlanmasını istiyoruz. Ilkokul çocuklarının birbirine silgi fırlatmasını izlemek değil. Yaptığınız şeyi ilkokul çocukları yapmıyor. Ortalıkta hakaret ediyor, ağza alınmayacak ithamları kullanıyorsunuz. Gerçekten görmek istemiyorsanız göz ardı edin.

Hocam canınızı sıkmayın size önerim bu süre boyunca farklı hobiler edinin spor yapın oyun oynayın dizi izleyin veya evcil hayvan besleyin. Bu süre geçtikçe size acınızı unutturacaktır. Hayatınıza giren tek kişi olmayacak yeri gelecek başkası için üzüleceksiniz ama gerçekten sizin moralinizi bozmanıza değmez.
Aynı konuların tekrar tekrar tekrarlanması, profilinde şunun ile oldum bunun ile oldum yazılması sizce biraz anormal durum değil mi
Hocam tekrardan söylüyorum sizin için anormal olan bir durum başkası için normal olabilir biraz empati yapsanız ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…