gamecover
Centipat
- Makaleler
- 4
Peki.
Konuyu başka yere çekmezseniz mutlu olacağım.
Üzülme. Bir gün mutlu olursun.

Ama aşık olduğun kişiyi dakika başı değiştirme.
Peki.
Konuyu başka yere çekmezseniz mutlu olacağım.
Yerinizi bilin. Konu dışı eğlence yeri değil, konu hiç değil. Eğlenmek istiyorsanız sırf bunun için "Mizah ve Eğlence" bölümümüz var.Konu sahibinin yazdıklarını hala ciddiyetle dinliyorsunuz. Konu dışı ve eğleniyoruz.
Buna da karışmayın, ciddi değiliz sonuçta. Konu sahibinin tek yapacağı şey kızın yanında olmak, bitti gitti.
@bilgisayar noobu öyle aklıma geldi; Netflix'te bulunan you isimli diziyi izleseneamacım dalga geçmek değil, çok ayran gönüllü birisin herhalde o nedenle dizideki erkek karakter aklıma geldi
Eki Görüntüle 1255560
Soru işareti eklemediğim ya da yazım yanlışı yaptığım mesajımı gösterirseniz hatamı düzeltebilirim.Yerinizi bilin. Konu dışı eğlence yeri değil, konu hiç değil. Eğlenmek istiyorsanız sırf bunun için "Mizah ve Eğlence" bölümümüz var.
Sizin eğlenmek dediğiniz şey aşağılama ve haraketten başka bir şey değil. Bunlara eğlence diyenler de sizin kullandığınız hakaretleri gerçekten sağlayan insanların yaptıkları eylemler. Konu sahibini karalamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Yakın arkadaşlarınıza dahi söyleyemeyeceğiniz şeyleri burada açık açık söylüyorsunuz.
Dingo'nun Ahırı'na çevirdiniz iyice Sosyal'i. Fikrinizi belirtebilirsiniz elbette ama sizin yaptığınız karalama, haraket ve aşağılama. Saygı sınırlarını çoktan aştınız. Yoksa kimse size bir şey demiyor. Haddinizi bilin.
7 sayfa tek bir kişiyi raporladım demedim ki. Gördüğümü raporladım dedim.Soru işareti eklemediğim ya da yazım yanlışı yaptığım mesajımı gösterirseniz hatamı düzeltebilirim.
Sizin Sosyal de çok vakit geçirdiğinizi gerek blog girdileriniz, gerek mesaj sayınızdan görebiliyorum. Ama bu arkadaş ve açtığı konuların Sosyal'in kalitesinini düşürdüğü inkar edilemez bir gerçek. Öyle raporlamakla olmuyor anlayacağınız.
Ne kadar yazacağıma ben karar veririm.@Mamaqiyus bırakın kalitesini moderatörler düşünsün. Erkekler Soruyor'a alınmış zaten konu. Daha fazla yazmanıza gerek yok heralde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.