Teşekkürler.
Son birkaç haftadır konu açmıyor olmam![]()
Başarılar sulanmama cabalariniz hayret edici.
Teşekkürler.
Son birkaç haftadır konu açmıyor olmam![]()
Yaşın benden büyükmüş ama 17 yaşında olmanın getirdiği zerre olgunluğu sende göremiyorum. Aşık olmakla gönül eğlendirmenin farkını sana burada anlatacak değilim. Kontrolden çıkmış hormonlarınızı kontrol etmeyi öğrenmeniz siz ve sizin çevreniz adına daha iyi olacaktır.
Kızla konuşurken en ufak bir abazalık hissetmedim. Hayatı, geleceği hakkında konuşuyorduk. Yavaş yavaş bağlandım. Gönül eğlendirmiyordum. Kız zaten acı çekiyordu neden onu kötü etkilemek isteyeyim ki?
Abaza alert (!)Kızla konuşurken en ufak bi abazalık hissetmedim. Hayatı, geleceği hakkında konuşuyorduk. Yavaş yavaş bağlandım. Gönül eğlendirmiyordum. Kız zaten acı çekiyordu neden onu kötü etkilemek isteyeyim ki?
@Justosious evet hocam biraz sorunlarından da bahsedeyim. Birkaç ay önce koronadan babasını kaybetmiş. Son 2 senedir konuştuğu kız arkadaşlarından büyük bir kazık yemiş. 4 kardeşler ve anneleri onlara bakmaya çalışıyor.
Olması gereken bir ameliyat var. Önceden olduğu halde tekrar olmak zorunda. Ameliyat ücreti 70-80 bin TL. Paradan dolayı ameliyat olamayacağa benziyor. Konuştuğu düzgün bir arkadaşı yok. Gün boyu benimle konuşuyordu. Okulda teneffüslerde bile beni arıyordu.
Bilmiyorum ne diyeceğimi. Sadece üzgünüm. I
@Justosious evet hocam biraz sorunlarından da bahsedeyim. Birkaç ay önce koronadan babasını kaybetmiş. Son 2 senedir konuştuğu kız arkadaşlarından büyük bir kazık yemiş. 4 kardeşler ve anneleri onlara bakmaya çalışıyor.
Olması gereken bir ameliyat var. Önceden olduğu halde tekrar olmak zorunda. Ameliyat ücreti 70-80 bin TL. Paradan dolayı ameliyat olamayacağa benziyor. Konuştuğu düzgün bir arkadaşı yok. Gün boyu benimle konuşuyordu. Okulda teneffüslerde bile beni arıyordu.
Bilmiyorum ne diyeceğimi. Sadece üzgünüm.
@bilgisayar noobu , o kız bir gün sana dönecek mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.