İçimi tatlı olan bira veya içki önerisi

Darkcloud 007

Decapat
Daha fazla  
Daha önce Tuborg double shot ve kırmızı Tuborgları tattım. Felaket acı ve kokusu mide bulandırıcıydı, hatta vodka bile daha tatlı diyebilirim. Ben hafif tatlı tadı olan bişiler arıyorum. Efes Gold, Tuborg Gold veya Tuborg Filtresiz ve Bomonti Filtresiz, Carlsberg düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi? İçimi, tatları nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bira olarak blanc ve efes özel seri (yeşil şişe), diğer içki türlerinden ballı veya elmalı jack, red label, olmeca tekila. Bunlar diğerlerine göre daha içilebilir.

Daha önce Tuborg double shot ve kırmızı Tuborg'ları tattım. Felaket acı ve kokusu mide bulandırıcıydı, hatta vodka bile daha tatlı diyebilirim. Ben hafif tatlı tadı olan bir şeyler arıyorum. Efes Gold, Tuborg Gold veya Tuborg filtresiz ve bomonti filtresiz, Carlsberg düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyi? İçimi, tatları nasıl?

Öncelikle ağır alkollerden hoşlanan birisi olarak söylüyorum bana en güzel gelen ilk içtiğim bira corona bana icimi kola gibi geliyor hoşuma gidiyor onun dışında imkanın varsa evde kokteyller denemeni tavisye ederim mojito old fashioned margarita gibi kokteyller onerebilirim bir de bence hiçbir biranın tadı tatlı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı