- Makaleler
- 63
@RedStone18 sistem gereksinimi daha fazla, evet. İyi bir sisteminiz yoksa Eclipse daha iyi bir tercih olabilir.
@RedStone18 sistem gereksinimi daha fazla, evet. İyi bir sisteminiz yoksa Eclipse daha iyi bir tercih olabilir.
VS Code her türlü text dosyasını editlemek için bir editör normalde. IDE araçları sonradan çıktı.VS Code derleyici değil mi?
Bunları yapabilir fakat bir IDE kadar profesyonel bir araç değil. Ayrıca dile özel destek sunmadığı için verimi IDE'ye göre daha az. IDE istiyorum diyorsanız JetBrains seçeceksiniz. En iyi IDE'leri yapan o. Genelde Android Studio'yu geliştirmesiyle bilinir. Harika tasarımları var ama eksi olarak bilgisayara biraz ağır bir program. RAM iyiyse bu eksi ortadan kalkar. IntelliJ IDEA JetBrains tarafından yapılan bir Java IDE'sidir profesyonel herkes kullanıyor. Tavsiye ederim.Evet ama debug yapabiliyor, derliyor, kodları çalıştırabiliyor, kod tamlaması çalışyor, maven oluşturabiliyorsun, hataları gösteriyor. Bir çok durumda iş görüyor yani.
IntelliJ ağır bayağı. NetBeans yada Eclipse kadar çok hızlı değil maalesef, ondan itici duruyor. Ben zaten NetBeans'te karar kıldım.Bunları yapabilir fakat bir IDE kadar profesyonel bir araç değil. Ayrıca dile özel destek sunmadığı için verimi IDE'ye göre daha az. IDE istiyorum diyorsanız JetBrains seçeceksiniz. En iyi IDE'leri yapan o. Genelde Android Studio'yu geliştirmesiyle bilinir. Harika tasarımları var ama eksi olarak bilgisayara biraz ağır bir program. RAM iyiyse bu eksi ortadan kalkar. IntelliJ IDEA JetBrains tarafından yapılan bir Java IDE'sidir profesyonel herkes kullanıyor. Tavsiye ederim.
Java için milyonlarca destek sunuyor. Ayrıca Tüm IDE'lerine yaptığı gibi bu IDE'yede Javadan başka diller için küçük özellikler sunuyor.IntelliJ ağır bayağı. NetBeans yada Eclipse kadar çok hızlı değil maalesef, ondan itici duruyor. Ben zaten NetBeans'te karar kıldım.
Ağır olmasının nedeni belki daha profesiyonel araçların bulunmasından ötürü olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.