PcbilgilisioldVista
Picopat
İnşallah karantina bir daha olur (!)
Olsa bile eski tat olmaz 3 4 sene öncesi olduğu için o zamanki ben şimdiki ben aynı değil.
İnşallah karantina bir daha olur (!)
O yüzden ben bilgisayarımda teknolojiden biraz uzaklaşıp, Windows XP yükleyip kafamı dinlemek isterim. Sonra 2010'ların şarkılarına kadar oynatma listesi, sonra da gel keyfim gel!Artık herkes Popüler kültür kölesi olduğu için, yine Allah'a dini değerlere, milli değerlere söven tipler ortaya çıkacağı için bir daha karantina olmasını istemem bro.
Anılarınızı da anlatın isterim. Benim şahsen küçüklüğüm çok güzeldi. O zamanlar bizler, bugünkü veletler gibi bağırarak ağlayanlardan değildik. Kız kardeşimle oyuncakları geçtim evdeki minderlerle kendi oyunlarımızı yapar oynardık. İzlediğimiz bir yarışmayı uyarlardık, "arabalar" filmini kendi oyuncaklarımızda uyarlamıştık.
Anasınıfında annem beni geç almaya geldiğinde, diğer çocuklar gibi ağlamazdım, herkes gittikten sonra kendimce oturur oyun oynar, tahtada resim çizerdim ben. 1. Sınıfta 2005'li yılların arabalarını yandan iyi çiziyordum ben. Şimdi kendimi yazarlık ve insan çizimlerinde geliştirdim, bir de kitap okuyup tarih ve bilim araştırıyorum. Tabii bu öğrendiklerimi yazdığım roman serisinde de arada kullanıyorum.Benim küçüklüğüm fazla iyi değildi. Kötü de değildi.
Arabalarimla uçsuz bucaksız hikayeleri uydurup saatlerce oynuyordum.
Yagmur kokusunu saatler öncesinden alıyordum
İlkokulda hiç unutamadığım anı askeri denizaltına gittiğimiz gündü
Ama çok çekingen bir çocuktum.
Keşke olmasaydım.
Özel bir şey değilse niye hocam?
Aklıma yakın zamanda bir videoya yazdığım yorum gelmiştiArtık herkes Popüler kültür kölesi olduğu için, yine Allah'a dini değerlere, milli değerlere söven tipler ortaya çıkacağı için bir daha karantina olmasını istemem bro.
Anasınıfında annem beni geç almaya geldiğinde, diğer çocuklar gibi ağlamazdım, herkes gittikten sonra kendimce oturur oyun oynar, tahtada resim çizerdim ben. 1. Sınıfta 2005'li yılların arabalarını yandan iyi çiziyordum ben. Şimdi kendimi yazarlık ve insan çizimlerinde geliştirdim, bir de kitap okuyup tarih ve bilim araştırıyorum. Tabii bu öğrendiklerimi yazdığım roman serisinde de arada kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.