İçinde bulunmak istediğiniz zamanlar hangisiydi?

Artık herkes Popüler kültür kölesi olduğu için, yine Allah'a dini değerlere, milli değerlere söven tipler ortaya çıkacağı için bir daha karantina olmasını istemem bro.
O yüzden ben bilgisayarımda teknolojiden biraz uzaklaşıp, Windows XP yükleyip kafamı dinlemek isterim. Sonra 2010'ların şarkılarına kadar oynatma listesi, sonra da gel keyfim gel!

Pandemi zamanı ve 2014-2015 zamanları. Babamdan 5 lira alıp balık krakerler cipsler alıyorduk. Ekonomi ne güzeldi alım gücü gayet yüksekti, Atatürk ve Erdoğan dışında hiçbir siyasetciyi bilmiyordum erdoğanıda haberlerde hep gördüğümden biliyordum. Mesela kılıçdaroğlunu da biliyordum ama yüzünü vs. bilmiyordum yani siyasetten aşırı uzaktım yurt dışına çıkma gibi planlarım yoktu Türkiye'deki hayatımdan çok çok memnundum. Hayatımın en güzel zamanlarıydı geri dönmek isterdim. Arkadaşlarla bisikletle hep gezerdik.

Anılarınızı da anlatın isterim. Benim şahsen küçüklüğüm çok güzeldi. O zamanlar bizler, bugünkü veletler gibi bağırarak ağlayanlardan değildik. Kız kardeşimle oyuncakları geçtim evdeki minderlerle kendi oyunlarımızı yapar oynardık. İzlediğimiz bir yarışmayı uyarlardık, "arabalar" filmini kendi oyuncaklarımızda uyarlamıştık.

Benim küçüklüğüm fazla iyi değildi. Kötü de değildi.
Arabalarimla uçsuz bucaksız hikayeleri uydurup saatlerce oynuyordum.
Yagmur kokusunu saatler öncesinden alıyordum :)
İlkokulda hiç unutamadığım anı askeri denizaltına gittiğimiz gündü :)
Ama çok çekingen bir çocuktum.
Keşke olmasaydım.

Benim küçüklüğüm fazla iyi değildi. Kötü de değildi.
Arabalarimla uçsuz bucaksız hikayeleri uydurup saatlerce oynuyordum.
Yagmur kokusunu saatler öncesinden alıyordum :)
İlkokulda hiç unutamadığım anı askeri denizaltına gittiğimiz gündü :)
Ama çok çekingen bir çocuktum.
Keşke olmasaydım.
Anasınıfında annem beni geç almaya geldiğinde, diğer çocuklar gibi ağlamazdım, herkes gittikten sonra kendimce oturur oyun oynar, tahtada resim çizerdim ben. 1. Sınıfta 2005'li yılların arabalarını yandan iyi çiziyordum ben. Şimdi kendimi yazarlık ve insan çizimlerinde geliştirdim, bir de kitap okuyup tarih ve bilim araştırıyorum. Tabii bu öğrendiklerimi yazdığım roman serisinde de arada kullanıyorum.

Özel bir şey değilse niye hocam?

Hiçbir dert yoktu hayatı sadece zevk için yaşıyordum. Çevremde sevdiklerim, güldüklerim, eğlendiklerim vardı. Hatırımda kalan en son çocukluk zamanımdı ve o gün gerçekten çok eğlenmiştim. Hala tarihini ve saatini hatırlarım o kadar zaman geçmesine rağmen.

Anasınıfında annem beni geç almaya geldiğinde, diğer çocuklar gibi ağlamazdım, herkes gittikten sonra kendimce oturur oyun oynar, tahtada resim çizerdim ben. 1. Sınıfta 2005'li yılların arabalarını yandan iyi çiziyordum ben. Şimdi kendimi yazarlık ve insan çizimlerinde geliştirdim, bir de kitap okuyup tarih ve bilim araştırıyorum. Tabii bu öğrendiklerimi yazdığım roman serisinde de arada kullanıyorum.

Bizim sınıfa bir ara bir çocuk gelmişti. 2. Sınıfız çocuk sınıfa ağlaya ağlaya zorla girdi. Okul müdürü arkada kahkaha atıyor. 2 öğretmen çocuğun kolundan tutmuş sınıfa sokmaya çalışıyordu. Bizde 10 kişi izliyorduk. O an gülmemek için kendimi zor tutmuştum.
Çocuk en son kapıya tutunmustu iki öğretmen arkadan itiyordu sanki araba itiyorlardı o derece. Neyse çocuk oturdu sınıfa sonra birkaç dakika geçti. Çocuk bir anda kaçtı gitti. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı