İçinde bulunmak istediğiniz zamanlar hangisiydi?

Çocukluğumda ilk bilgisayarımın mavi renk tüplü bir monitörü vardı. O zaman babam ona ilk defa oyun yükletmişti. O gün GTA Türk ve NFS Underground 2 ile tanışmıştım. GTA Türk oynaya oynaya o zamanlar NFS Underground 2 üvey evlat gibi olmuştu.

Sanal arkadaş edindiğim ve gerçek arkadaşlarımdan kat kat daha iyi öğrendiğim zamanlar.
Büyüyen YouTube kanalımın olduğu zaman.
O dönemi çok özledim.
Kanka o yıllar sanal arkadaş cidden gerçek arkadaştan iyiydi. O aralar bir de oynuyorsan tabi FiveM RP kitlesi daha güzeldi ben o aralar full RP takılıyordum, hala öyle ama eskisi gibi zevk vermiyor artık hiç bir şey.

Yakın zamandan örnek vermek gerekirse 2022 Eylül - 2023 Şubat arasını tekrar yaşamak isterdim. Durgun bir hayat yaşıyorken birden arkadaş ilişkilerim tavan yapmıştı, ortamın içinde bulmuştum kendimi. Bir kız da vardı. Sonra yavaş yavaş hepsini kaybettim elimde olmadan.
Onun haricinde 2020 Mart olur, 2019 Haziran olur, 2005 olur. Geçmişin her evresi güzeldi benim için. Geçen her gün kötüye gidiyor.

Yakın zamandan örnek vermek gerekirse 2022 Eylül - 2023 Şubat arasını tekrar yaşamak isterdim. Durgun bir hayat yaşıyorken birden arkadaş ilişkilerim tavan yapmıştı, ortamın içinde bulmuştum kendimi. Bir kız da vardı. Sonra yavaş yavaş hepsini kaybettim elimde olmadan.
Onun haricinde 2020 Mart olur, 2019 Haziran olur, 2005 olur. Geçmişin her evresi güzeldi benim için. Geçen her gün kötüye gidiyor.
Kanka 2023 ve 2020 mart aylarını yaşamak istemen kırdı be. Deprem fln çok sıkıntıydı allah bidaha yaşatmasın.

2020-2021 Karantina demeyen bizden değildir. O karantinada kurulan oyun ekipleri, dostlukları hiç bir yerde bulamazsın. Aksini iddia eden etmesin. Çünkü gerçekten en iyi yıllardı. Tabi corona kötü bir şeydi ona yapacak hiç bir şeyim yok ama o karantinada kurulan dostluklar cidden çok iyiydi. İnş karantina bir daha olmaz.
inş Karantina bir daha olur (!)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı