İçinde işletim sistemi kurulu HDD'i nasıl sıfırlayabilirim?

Isabelle

Hectopat
Yer
CRM
Şuan SSD kullanıyorum ve elime önceden kullandığım HDD var ve içinde Windows kurulu ben bunu nasıl takabilirim? Direkt takarsam hata vermez mi ? 2 işletim sistemi kurulu diye ?

Son düzenleme:
Hayır hata vermez hangisini boot edersen onunla açılır. İstersen "EasyBcd" yazılımı ile boot menü oluşturabilirsin yada boot menüyü kapatabilirsin.

3 yöntem deneyebiliriz:
  • İlk olarak bilgisayar kapalıyken HDD'yi takarız. Sonra bilgisayarı açarız ve BIOS'a gireriz. BIOS içerisinden önceliği SSD'ye atarız bu şekilde sistem SSD'den boot etmiş olur ve siz de HDD'yi sıfırlayabilirsiniz.
  • İkinci olarak BIOS içerisinden SATA bağlantıları için HotPlug özelliğini açarız ve Windows açıldıktan sonra HDD'yi bilgisayar açıkken bağlarız.
  • Son olarak SATA'dan USB çevirici alırsınız ve uğraşmadan HDD'yi bağlayıp sıfırlayabilirsin.
  • Tek sıkıntı sistemi yeniden başlatmak.
    Bu durumu çözmek için 2. maddede belirttiğim gibi HotPlug özelliğini açmamız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı