iCloud Çalışıyor Fakat iMessage Çalışmıyor

Makaleler
3
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Sosyal'deki iMessage için yapılmış rehberdeki her adımı doğru bir şekilde yaptım, fakat iCloud'a giriş yapabilmeme rağmen (iMessage için hazırlanmış bir rehberi uyguladığımda iCloud'un çalışabilir duruma gelmesi de ilginç) iMessage'e giriş yapamıyorum. Giriş yaptıktan sonra şu şekilde bir ekran geliyor:

Ekran Resmi 2016-02-03 20.55.04.png

Fakat ilerlediğim zaman böyle bir hata alıyorum:
Ekran Resmi 2016-02-03 20.56.49.png

"... .icloud.com" olarak giriş yapınca sadece birkaç saniye için böyle kalıyor, sonra tekrar yukarıdaki hatayı alıyorum:
Ekran Resmi 2016-02-03 20.57.40.png

Acaba nerede yanlış yapıyorum? Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
Kullandığım SMBIOS: iMac 13,2 (RTVariables kısmında ROM ve MLB değerini de ekledim, "InjectSystemID işaretli")
Sistem sürümü: Mac OS X 10.9 Mavericks
@montezuma, bir de sen bakarsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
imessage Debug yanlış anlamışsın. Debug sana MLB ROM üretmez. Sistemindeki MLB ve ROM değerlerini gösterir. Şunun için kontrol edersin. imessage Debug ile ilk kullandığında MLB/ ROM değerlerini not edersin. Sistemi yeniden başlatıp tekrar iMD çalıştırdığında MLB ve ROM aynı ise MLB ve ROM tamamdır. Bu rehberi dikkatlice incele:
iMessage Bütün Çözümler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı