Faturası varsa Apple servisi halleder.
iCloud hesabımı sildim fakat telefondan çıkış yapmayı unuttum. Şimdi telefonda takılı kaldı ne şifreyi sıfırlayabiliyorum ne de başka bir şey ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?
Başka bir yol varsa da ben bilmiyorum, üzgünüm.Faturasının bulabilir miyim bilmiyorum kaç senelik cihaz başka bir yolu olması lazım bence.
iCloud hesabımı sildim fakat telefondan çıkış yapmayı unuttum. Şimdi telefonda takılı kaldı ne şifreyi sıfırlayabiliyorum ne de başka bir şey ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?
Telefonu sıfırlayabilirsin fakat ondan sonra açabilir misin bilmiyorum. Değerli bir verin yoksa denemeye değer.
İstiyorsan yardım edip teker teker ne yapman gerektiğini anlatabilirim. Fakat eğer telefonunu aktive edemezsen telefon açılmaz ve sorumluluk kabul etmem. Sadece nasıl sıfırlayacağını anlatırım.
Hayır telefon ben deTelefonu başkasınamı verdin?
Telefonun sıfırlanması için telefonumu bul şeyini kapatmam lazım bunun içinde bu hesaptan çıkış yapmam lazım bu hesaptan çıkış yapamıyorum.
Hayır telefon ben de.
Var evetBilgisayarın var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.