iCloud'lu iPhone 12 Pro Max alınır mı?

ahmetefexe

Centipat
Katılım
1 Kasım 2021
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, arkadaşımın 12 Pro Max'i var, bayağı yakın arkadaşız. Bana 7.000 TL'ye bırakırım dedi. Şimdi ben alsam ICloud'u nasıl kapatabilirim? Hani bir parçasını başka bir parçayla değiştirsem iCloud gider mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç iPhone kullanmadım fakat arkadaşınızdan çıkış yapmasını isteyebilirsiniz iCloud hesabından. Bu şekilde tamamen kurtulur musunuz bilmiyorum fakat.
 
iCloud hesabının şifresini biliyorsanız ayarlardan çıkış yapabilirsiniz. Bilmiyorsanız şifreyi sıfırlamayı deneyebilirsiniz veya son çare olarak Apple Store’a faturayla birlikte gidebilirsiniz.
Sordumda şifreyi bilmiyormuş. Faturada evde kayipmis napsam o fiyata android telefonmu alsam?
 
Başka bir iPhone modeli de düşünebilirsiniz. Veya isterseniz Android'de alabilirsiniz. Karar sizin.
 
Cihazın satın alındığı yerden her zaman bir fatura daha istenebilir. Faturası yoksa cihaz çalıntı olabilir. iCloud hesabından çıkış yapılamayan bir iPhone hiçbir işe yaramaz.

Çalıntı değil zaten çocukluk arkadaşım zaten Hepsiburada'dan aldı hatta kutusunu beraber açtık ama işte yedek parça diye alsam toplasam olur mu?
 
Çalıntı değil zaten çocukluk arkadaşım zaten hepsiburadadan aldı hatta kutusunu beraber açtık ama işte yedek parça diye alsam toplasam olurmu?
Yeni iPhone telefonlarda servis kilidi var, parçasını değiştirirseniz cihaz anlıyor ve bir çok özellikten mahrum kalıyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı