İcra bahanesiyle arayan dolandırıcılardan kurtulmak

Telefon ayarlarından sizde kayıtlı olmayan kişileri engelleyebiliyorsunuz lakin banka vs. arayınca ulaşamazlar ise problem olabilir.

o sizintidan sonra kim bilir kaç kere numara değiştirdi millet. Bunlar başka yerden alıyorlar nerden aldıklarını kimse de bilmiyor. Ona kalırsa 2020 datada mevcut.

İnternette numara dataları satan yerler var onlarda nerden buluyor belli değil.
Bahsettiğim çalınma olayı 2022'de gerçekleşti ya da fark edildi. MERNİS 2015 "gibi" dedim hocam, yoksa dediğiniz gibi güncel veri var ellerinde.

T.C vatandaşlarının verileri çalındığından dolayı beni de sürekli arıyorlar, Google Rehber kullandığımdan çalmıyor bile direkt spama düşüyor. Aramaları kökten kesmek için tek yol numara değişikliği.
Hocam bu e devlet olayından önce de vardı e devlet olayı daha yeni oldu.

Hocam bu e devlet olayından önce de vardı e devlet olayı daha yeni oldu.
Numara değişseniz de kurtulamayacağınızı düşünüyorsanız onlar arayınca siz onları illallah ettirmeye çalışın, anlamaz bilmez gibi sorular sorun 2 saat uğraştırın. Aynı çeteyse vazgeçer bir süre sonra ya da söver kapatır daha da aramaya korkar.
Tatlış mı tatlış Nijeryalı dolandırıcıma öyle yapmıştım.

Numara değişseniz de kurtulamayacağınızı düşünüyorsanız onlar arayınca siz onları illallah ettirmeye çalışın, anlamaz bilmez gibi sorular sorun 2 saat uğraştırın. Aynı çeteyse vazgeçer bir süre sonra ya da söver kapatır daha da aramaya korkar.
Tatlış mı tatlış Nijeryalı dolandırıcıma öyle yapmıştım.
Aslında mantıklı hocam. Denemek lazım.

O Şenol Hukuk bana da mesaj atıp duruyor.
Turkcell veya TTNet kullanıcısınız değil mi?

Dosya_000.png

Millenicom. Ama daha önce tt kullanıyordum.

Hocam bu dalyapraklar internet için değil de daha önce kapattığımız borçtan dolayı peşimize takıldı büyük ihtimalle. E devlet sızıntısından kaynaklıdır diye düşünüyorum. Yeni olan değil daha eski olan sızıntı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı