Sonradan anlayıp yorumumu değiştirdim. Biraz geç anladım affedersiniz.
Olur hocam öyle şeyler.
Mesela siz konuyu okumuşsunuz okumasaydiniz anlamayacaktiniz.
Velhasıl okumak önemli.
Sonradan anlayıp yorumumu değiştirdim. Biraz geç anladım affedersiniz.
Evet, ama bu arkadaşımıza bulaşan virüs daha çözülememiş, sabredin, çözülür.Bu konu işe yarar mı?Çözüm: STOP Ransomware Deşifre Aracı
Bu araç şu an sadece altta olan uzantılara sahip şifrelenmiş dosyaları kurtarabilmektedir. Eski varyantlar: (1. araca dahildir) 6se9RaIxXF9m70zWmx7nL3bVRp691w4SNY8UCir0 - .djvu* variants, .promos D02NfEP94dKUO3faH1jwqqo5f9uqRw2Etn2lP3VBb - .rumba cZs3TaUYZzXCH1vdE44HNr1gnD2LtTIiSFFYv5t1 -...www.technopat.net
Windowsdaki bilgisarimi sıfırla seçeneğinden sıfırla.Bilmediğim bir kaynaktan sisteme bulaştı, tonla denemeye rağmen silinmedi, ben de son çare format denedim ancak diskleri şifrelediği için Boot menüsünde diskler gözükmüyor. Virüs her dosyanın sonuna .igdm ekleyip şifreliyor. Eğer diski de şifrelediyse bunun bir çözümü var mı?
HCBD Live CD'den diskpart ile silmeyi denedin mi?Bilmediğim bir kaynaktan sisteme bulaştı, tonla denemeye rağmen silinmedi, ben de son çare format denedim ancak diskleri şifrelediği için Boot menüsünde diskler gözükmüyor. Virüs her dosyanın sonuna .igdm ekleyip şifreliyor. Eğer diski de şifrelediyse bunun bir çözümü var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.