Fidye virüsünden kurtulmak

Buradan baktığımda "ID'niz online olduğu için bu dosya türünün decrypt edilmesi şimdilik mümkün değil" gibi bir şey denmiş. Ancak online ID ne demek bilmiyorum ne yazık ki. Eğer çözülmemiş bir şey ise şifreli dosyalarınızı yedekleyin ki sonradan çözümü çıktığında çözebilesiniz.
@Murat5038 @24099
Bu konu içerisinde "Listede olmayan ancak çevrimdışı şifreli olarak çözülebilecek yeni varyant dosya uzantılar" adı altında kendisi var. Yani çözülebilir belki sorununuz.

Son düzenleme:

Bakın bi'.

Daha sonra KIS 2021 TRIAL + MBAM ile tarama yap.

Bu konu işe yarar mı?

Bu konu işe yarar mı?
ben .topi fidye virüsünü bu uygulama ile çözmüştüm 40 gblık fotoyu

Yukarıdaki konuda @Murat5038 hocam .igdm uzantılı dosyalara karşı da olduğunu belirtmiş yanlış görmediysem. Yani muhtemelen sorununuzu bu sayede çözeceksiniz.

Yukarıdaki konuda @Murat5038 hocam .igdm uzantılı dosyalara karşı da olduğunu belirtmiş yanlış görmediysem. Yani muhtemelen sorununuzu bu sayede çözeceksiniz.
"çevrimdışı şifreli" denmiş. Ne anlama geldiğini merak ettim şahsen. Murat hocamı bekleyelim bakalım. :)
Edit: galiba dosyalar içerisinde bir yazı olarak gelen şifre. Emin değilim. Şifrenin türüne göre de çözüm şekli değişiyor sanırım.

Yalniz o değil de Murat hocam rehberden çok millete konuyu okutmakla uğraşmış, üzücü bir durum.
🤐🤐😔
Fazla bilginin zararı yoktur :D. Gerçi dediğinizi yeni anladım sanırım. Yorumlardan bahsediyorsunuz büyük ihtimalle. Olur öyle şeyler. Bilgisayara fidye virüsü girince oluşan strestendir o.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı