İçtiğiniz sigara markası nedir?

Babamdan ayda 1 tane falan alıyorum, genel olarak Parliament Aqua Blue veya Kent Blue kısa içiyor. Babama sigaranın faydasını gördün mü diye sorduğumda ise aldığım cevap. ''Eskiden çektiğimiz acılar yüzünden başladım, haliyle alışınca bırakamadım. Öyle bir illet ki, eğer kafaya koyarsan asla bırakamıyorsun.'' Neyse ki 40 yıldır içmesine rağmen hala sağlık sorunu yok, içmeyin içirmeyin şu illeti.
 
Haydi herkes içtiği sigarayı yazsın. Pasif içici olunmaması için Yeşilaycı arkadaşların gelmemesi rica olunur. :D

Ben bu ara Camel White içiyorum.
Bırakalı ne kadar oldu bilmiyorum ama baya oldu galiba 1 aydan fazladır kesin. Neyse baydırmadan cevap vereyim President White Line. Sea Blue vardı onun da şekli hoşuma gitmişti. Arkadaş ortamında denk gelirse içerim 1 dal ama onum dışında hem cebime hem de sağlığıma zarar. Sizlere de önermiyorum.
 
Eğer herhangi bir şekilde yurtdışı alışverişi yapabileceksem Marlboro Double Fusion veya Marlboro Gold; bunlar haricinde TR'de Marlboro Light'tan yeni yeni Marlboro Touch Blue'ya döndüm. Marlboro'ya başlarken biri "sigara bağımlılığı başka bu meret bağımlılığı başka" demişti. Sorsan bir gram faydasını görmedim ama istediğimde bırakırım ben zaten(!) :)
 
4 sene Parliament Reserve, 4 sene Marlboro Red içtim. Her türlü sigaranın tadına baktım. Şuna emin olun ki en tatlı sigara en ucuz olanıymış. Son 3 yıldır ise Winston Dark Blue içiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı