Ürünü HB üzerinden aldım, kupon ve indirimle 425TL civarına denk geldi. Daha öncesinde kullandığım stok soğutucum ile de küçük bir karşılaştırmasını yapacağım.
Avantajları;
İndirimli fiyatıyla piyasada bu fiyata sıvı soğutma yok.
Yanında 1-2gr civarı tüp macunla geliyor. Denemediğim için kalitesini bilmiyorum.
AM4 soket için aparatı mevcut çoğu sonradan takılan soğutma gibi 2 tarafı mandallı değil, 4 taraftan normal şekilde vidalanıyor.
Montajı zor değil 10-15 dakika içerisinde tamamladım.
Stok soğutucudan sonra gayet iyi değerler verdi.
Pompa sesi sadece ilk çalıştığında geldi, şu an pompa sesi yok.
Pompanın üzerindeki beyaz LED gayet hoş duruyor.
Dezavantajları;
Tam yükte fan sesi rahatsız etmese de duyuluyor.
FrostFlow X 120 3.9Ghz sabit
Görüldüğü üzere minimum değerde 5 maksimum değerdeyse 21 derecelik bir düşüş mevcut. (Görselde ki dereceler sırasıyla anlık, minimum ve maksimum şeklinde.)
Avantajları;
İndirimli fiyatıyla piyasada bu fiyata sıvı soğutma yok.
Yanında 1-2gr civarı tüp macunla geliyor. Denemediğim için kalitesini bilmiyorum.
AM4 soket için aparatı mevcut çoğu sonradan takılan soğutma gibi 2 tarafı mandallı değil, 4 taraftan normal şekilde vidalanıyor.
Montajı zor değil 10-15 dakika içerisinde tamamladım.
Stok soğutucudan sonra gayet iyi değerler verdi.
Pompa sesi sadece ilk çalıştığında geldi, şu an pompa sesi yok.
Pompanın üzerindeki beyaz LED gayet hoş duruyor.
Dezavantajları;
Tam yükte fan sesi rahatsız etmese de duyuluyor.
Stok soğutucu 3.9Ghz sabit
FrostFlow X 120 3.9Ghz sabit
Görüldüğü üzere minimum değerde 5 maksimum değerdeyse 21 derecelik bir düşüş mevcut. (Görselde ki dereceler sırasıyla anlık, minimum ve maksimum şeklinde.)
| Özellik | Detayları |
|---|---|
| Dahili Fan Sayısı | 1 |
| Fan Boyutu | 120mm |
| Led Işık Özelliği | Renksiz |
| Hava Üfleme Aralığı | 70-79 CFM |
| Maksimum Gürültü Seviyesi | 34,1 - 36 dBA Arası |
| İşlemci Soket Uyumu | AMD AM4, INTEL LGA2066, INTEL 1151, INTEL 1200, INTEL 1155, INTEL 1150, INTEL 1156, INTEL 2011, AMD FM2+, AMD FM2 |
Son düzenleme: