İdam gelmeli mi?

• Konuyu başlatan Chole
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 248
  • Görüntüleme 14.011
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İdam var zaten sadece yasal olarak yokmuş gibi davranılıyor. :D Sen tepedekinin istemediği bir şeyi yapabilir misin bir tarafın yermi :D Ne adamlar geldi geçti yok kalp kriziymiş yok kazaymış hepsi idam edildi haberiniz yok :D

Çok yanlış.

Son düzenleme:
Senden çok haberim olduguna eminim. Müebbet bile vermeyen sistem sizce idam verir mi?

@Chole idam yerine gelen ceza bu. Müebbet değil, ağırlaştırılmış müebbet.
Yatıp çıkmıyor diyorsun şimdi müebbet bile vermiyor diyorsun ne demek istiyorsun?

Yatıp çıkmıyor diyorsun şimdi müebbet bile vermiyor diyorsun ne demek istiyorsun?
Senin dediğine göre hepsi çıkıyor ya, müebbet ceza bile veremiyorlarken idam verirler mi diyorum. Adalet sistemi normal çalışsa onlar yatıp çıkamaz diyorum. Şu anda adam mahkemede kravat taktığında iyi hal indirimi alıyor diyorum.

Öldüren kişiler için kesinlikle olmalı, herkes ne ektiyse, onu biçmeli. Tabi başkası onu öldürecekken tek çare olarak öldürecek kişiyi öldürenler hariç
Bak şimdi, maymuna anlatır gibi anlatıyorum:
Maymun ülkesi. Maymun suç işledi. Maymun idam edildi. 2 yıl sonra maymunlar anladı ki gereksiz yere idam edilmiş. Maymun geri gelemedi.
2. maymun ülkesi. Maymun suç işledi. Maymun 40 yıl hapse çarptırıldı. 2 yıl sonra maymunlar anladı ki gereksiz yere hapise girmiş. Maymun hapisten çıktı.

Bak şimdi, maymuna anlatır gibi anlatıyorum:
Maymun ülkesi. Maymun suç işledi. Maymun idam edildi. 2 yıl sonra maymunlar anladı ki gereksiz yere idam edilmiş. Maymun geri gelemedi.
2. maymun ülkesi. Maymun suç işledi. Maymun 40 yıl hapse çarptırıldı. 2 yıl sonra maymunlar anladı ki gereksiz yere hapise girmiş. Maymun hapisten çıktı.
Sadece kanıtlandığında uygulansa? Maymun ülkesinden çıkar herhalde

Bence idam saçma. Suçlu olan insan bunu kurtuluş olarak görebilir, onun yerine zor bir iş verseler, sen bu kadar çalıştın al sana bu kadar ekmek gibisinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı