İddaa'dan Nasıl Para Kazanılır?

Sence?

• Yok arkadaş bunlar boş iş

• Nasıl oynayacağını bilirsen elbette kazanırısın

• Ben zevkine oynarım gelirse ekime gelmezse kasımda bir daha denerim

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yer
Bayrampasa/Istanbul
Daha fazla  
Çok merak ediyorum gerçekten İddaa'dan para kazanılır mı?
Bir kere kazanma olasılığın çok düşük 4 maçtan biri bile tutmazsa paranı kaybediyorsun tutsa da düşük oran olduğu için az para alıyorsun sistem saçma fakat oynayanlar çok fazla neden bu kadar talep ilgi var ki hiç anlamış değilim.

Son düzenleme:
Önce ufak miktarlar yatırıyorsun sonra o yatırdığın miktar veya ondan az miktar para kazanınca para kazandım diye düşünüyorsun. Oysa ki ufak yatırdığın miktar o kadar büyüyor ki aldığın 20-50 TL büyük bir miktar gibi geliyor. Oysa sen 100-200 TL yatırdın. O paralar ile kumbara yap tamamdır.

Nasıl oynayacağını bilirsen tabi ki kazanırsın.Mantıklı oynaman lazım,gidip de oranı çok diye saçma maçlara oynamaman lazım.Ve tutturduğunda kazandığın parayla tekrar oynarsan kar etmeye başlarsın.Gözümün önünde 3 bin TL basıp 7-8 bin TL alan adam biliyorum.

Hayır, gerçekten düzenli olarak kazanan var mı onu merak ediyorum şayet varsa nasıl?
Arkadaşım şimdi düzenli olarak para kazanmak hikaye bir iştir , ben hiç oynamadım çünkü saçma bir hikayesi var . Arkadaşım ilk gün 10 tl attın kazandın , ikinci gün 20 tl attın kazandın , üçüncü gün kaybettin , dördüncü gün kazandın , kaybettin olarak gider bu iş . İddaa ' dan para kazanmak değil ev geçinderenler var , senin paran varsa kral sensin çünkü para yükseltikçe oran ile çarpıldığı için daha fazla para kazanırsın , ama dostum bu iş riskli bir iş hepsinde kaybedersin ve bir kupon yaparsın o kupon tutar , bu nedenle kaybettiğin paralar sana geri gelir elde var ''sıfır'' .

Nasıl oynayacağını bilirsen tabi ki kazanırsın.Mantıklı oynaman lazım,gidip de oranı çok diye saçma maçlara oynamaman lazım.Ve tutturduğunda kazandığın parayla tekrar oynarsan kar etmeye başlarsın.Gözümün önünde 3 bin TL basıp 7-8 bin TL alan adam biliyorum.

Arkadaşım bizim burada adam sana yemin ediyorum 12 tane maç yaptı ve oranları yüksek bir maçları seçti , adamın durumu yoktu ve iddaaya 5 tl yatırdı . Ertesi gün kupon tuttu ve 11 bin tl para aldı . Bu iş böyle eğer o adam 50 tl atsaydı 61 bin tl para alacak eğer o adam 500 tl yatırsaydı 6 trilyon civarında bir para alacaktı . :) Olay böyle .

Önce ufak miktarlar yatırıyorsun sonra o yatırdığın miktar veya ondan az miktar para kazanınca para kazandım diye düşünüyorsun. Oysa ki ufak yatırdığın miktar o kadar büyüyor ki aldığın 20-50 TL büyük bir miktar gibi geliyor. Oysa sen 100-200 TL yatırdın. O paralar ile kumbara yap tamamdır.

Arkadaş çok güzel anlatmış. Para kazanmak bu kadar kolay olsaydı agacta yetişirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı