[İddia] Afganlar, Beylikdüzü'nde bir gencin kafasını taşla ezdi!

Düzeltme
Kaynak tweet arkadaşlar. Henüz olayın doğruluğu kanıtlanmadı.

Önbilgi olarak yazayım dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Afganlar böyledir. Bunlar her millete ve ırka tehlikedir. Türk, siyah, diğer Araplar vb. ayırt etmezler. Şu konuları okursanız anlarsınız.

Okurken kanım dondu. Bunlar insan mı gerçekten?
 
Hiçbir büyük güvenilir haber sitesinde yok. Polis yok, görüntü yok. Ağacın altında üç beş kişi. Yapmayın yav hemen de hazırsınız asmaya kesmeye.
Afkan veya Suriyelisin herhalde. Hayırdır, ne bu savunma içgüdüsü? Üç beş kişi yazın güzelce piknik yapmak için oraya toplanmıştır! Bir haber yalansa, öteki on haber doğru. Onlara verecek ne cevabın var? Asmaya, kesmeye meraklı olanları ülkeye aldılar zaten. Biz de onları ülkeden gönderme peşindeyiz. Az bu ülkenin vatandaşı olun da, ülkeye sahip çıkın. Her şeyi biz dert etmek zorunda kalmayalım. Sal bakalım anneni, bacını, karını veya çocuğunu bu mülteci grupların arasına ne oluyor sonra. Madem o kadar güveniyorsun. Denemesi bedava. İşte biz bu olacakların önüne geçmeye çalışıyoruz. Ama sizin gibi kafalar neyin peşinde belli değil.

Al bak en güvenilir medya kanallarından biri. Lafta gazeteciler Recep'e bilmediği soruları soruyor. Nasıl oluyorsa Recep'te bilmediği o soruların cevabını arkadaki ekrana bakarak veriyor. Vay be! Nasıl ileri görüşe sahip bir lider. Sorulacak soruları önceden bilmiş ve ona göre konuşma metni hazırlamış! Helal olsun! Hayret ediyor insan. En güvenilir haber sitesi diye bir şey yok. Bunu artık öğrenin. Gözünüzün içine baka baka dalga geçiyorlar. Gerçekleri saklamaları normal.

1628720922784.png

Kaynağı ve doğruluğu kesin olmayan haberler üzerinden çok gaza gelmeyin ve edebiyat yapmayın. Gerçekten doğru ise de bireysel suç olduğunu unutmayın.
Kaynağı doğru olan kadar olmayanı da olabilir. Yalnız bireysel suç olması ne alaka? Ülkeye biz mi soktuk benim vatandaşıma o bireysel suçu işleyecek olanı? Ülkeye giren tipleri görmedin mi? Hepsi bizden iyi edebiyatçıdır kesin. Okumaya geldiler çünkü!

1628721222967.png


Her gün onlarca tecavüz, taciz ve cinayet haberleri yayılmaya başladı. Toplum huzuru bozuldu mu, bozuldu. Olay bitmiştir. Referanduma sunulması gereken mülteci kabulünü, tek bir adam, toplum huzurunu bozabilecek şekilde karar alamaz. Alırsa da sonuçları şu anki gibi olur. Bu yetkileri ona veren cahil seçmenler yüzünden bu günleri yaşıyoruz.

O bireysel suçları işleyenlerin sayısını topla yüzlerce rakama gelecek. Duyar kasacaksınız diye kendinizi şaşırmayın. Bireysel suç işlemeyen grupların arasına karışıp, sen de pala ve zincir salla o zaman. Güzel bir kardeşlik veya arkadaşlık kurabilirsin. Saçmalamayı bırakın. Adamlar talibandan kaçtı, gelip burada taliban bayrakları açıyor. Gelenlerin arasında ne kadın, ne çocuklar var. Hepsi genç, eli silah tutan savaşçı katiller. Bunu görmemek için kör olmak değil, komple gözlerin yuvalarında olmaması lazım. Ülkeyi resmen ele geçirmeye geldiler. Mültecileri göndermeye çalışmamız yetmiyor gibi, bir de uyuyanları uyandırmaya çalışıyoruz. Bari böyle bir konuda bir olmayı becerelim. Bu ülke hepimizin ülkesi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı