(İddia) Assassin's Creed Mirage'in çıkış tarihi ve fragman tarihi sızdı

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Oyunun Haziran'da Ubisoft Forward etkinliği ile fragmanının yayınlanması ve çıkış tarihinin duyurulması bekleniyor. Çıkış tarihi ise Ağustos 2023 olarak söyleniyor. Fakat bunların hepsi şu anlık iddia. Yani kesinliği yok.

Kaynaklar:

Şu anlık oyun sadece Ubisoft Connect, Epic Games, PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One'a çıkacak. Muhtemelen paraya ihtiyaçları olduğunda ve bu oyundan daha fazla para kazanmak istediklerinde(muhtemelen 1 buçuk ya da 2 yıl) oyunu Steam'e %67 indirimle getireceklerdir. Fakat şu anlık Steam'de yok.
Oyunu şu anda ön sipariş vermek isterseniz sadece Ubisoft Connect üzerinden 589TL'ye ön sipariş verebilirsiniz. Oyun yurt dışında 40 dolar ve oyunun ortalama 10- 20 saat olması bekleniyor. Zaten AC Valhalla'nın öncesini anlatan bir ara oyun.
Ön sipariş için: Assassin's Creed Mirage | Ubisoft Store

Oyunun Haziran'da Ubisoft Forward etkinliği ile fragmanının yayınlanması ve çıkış tarihinin duyurulması bekleniyor. Çıkış tarihi ise Ağustos 2023 olarak söyleniyor. Fakat bunların hepsi şu anlık iddia. Yani kesinliği yok.

Kaynaklar:

Şu anlık oyun sadece Ubisoft Connect, Epic Games, PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One'a çıkacak. Muhtemelen paraya ihtiyaçları olduğunda ve bu oyundan daha fazla para kazanmak istediklerinde(muhtemelen 1 buçuk ya da 2 yıl) oyunu Steam'e %67 indirimle getireceklerdir. Fakat şu anlık Steam'de yok.
Oyunu şu anda ön sipariş vermek isterseniz sadece Ubisoft Connect üzerinden 589TL'ye ön sipariş verebilirsiniz. Oyun yurt dışında 40 dolar ve oyunun ortalama 10- 20 saat olması bekleniyor. Zaten AC Valhalla'nın öncesini anlatan bir ara oyun.
Ön sipariş için: Assassin's Creed Mirage | Ubisoft Store
Bence tanıtıdıği gibi Steam sayfası da açılır. Ön sipariş Steam'den de olacağını düşünüyorum.

Valhallada tahammülüm bitti bu seriye oynayanlara allah sabır versin.
Öyle demeyin hocam. Bu oyun haricinde 4- 5 tane daha AC oyunu geliştiriyor. Bunların 1'i mobil 1'i servis oyunu 1'i daha belli bile değil ve biri de 2 tane ana karakter barındıran AC Valhalla ile aynı mantıkta işleyen oyun olacak :)

Fragman ya da tanıtım yapmalarına gerek yok. Assasin's Creed serisini hepimiz biliyoruz. Ne yapacaklarını da az çok tahmin edebiliyoruz, huylu huyundan vazgeçmez arkadaşlar. Oyunu oynayacak arkadaşlar için diyorum, çok bir şey beklemeyin. Hayal kırıklığına uğrarsınız, adamlar yıllardır çizgisini bozmuyor. Şimdi mi değişiklik yapacaklar? Açıkçası hiç sanmıyorum.

Fragman ya da tanıtım yapmalarına gerek yok. Assasin's Creed serisini hepimiz biliyoruz. Ne yapacaklarını da az çok tahmin edebiliyoruz, huylu huyundan vazgeçmez arkadaşlar. Oyunu oynayacak arkadaşlar için diyorum, çok bir şey beklemeyin. Hayal kırıklığına uğrarsınız, adamlar yıllardır çizgisini bozmuyor. Şimdi mi değişiklik yapacaklar? Açıkçası hiç sanmıyorum.
Ne yapacaklarını az çok tahmin etmiyoruz hocam. Direkt biliyoruz. Ezio üçlemesine benzer bir oyun yapacaklarını kendi ağızlarıyla söylediler. Ha tabii Ezio oyunları 180TL'yken bu oyun 589TL.

Valhalla'da tahammülüm bitti bu seriye oynayanlara Allah sabır versin.

Bence Origins'te, Odyssey'de, Valhalla'da çok güzel yapımlar, sadece Assassin's Creed oyunu olarak düşünmemek gerekiyor, şahsen öyle yapınca sanki bağımız bir marka adıyla çıkmış gibi oynayınca çok takılmıyorsun.

Bir de oyunun optimizasyonunun nasıl olacağı da tartışmaya açık. Gerçi Ubisoft optimizasyon işini iyi yapıyor da son oyunlardan da görüyoruz ki büyük firmalar da optimizasyonun altından pek kalkamıyor. Gerçi oyunda adamakıllı yenilik olmadıktan sonra optimizasyon olsa ne işe yarar? Muhtemelen oynayanların çoğu can sıkıntısından oynayamayacak. Oyuncularına tekrar oyunu hak gören firma umarım dibi görür, beter olsunlar.

Valhallada tahammülüm bitti bu seriye oynayanlara allah sabır versin.
Konuda Valhalla öncesini anlatacak dendiği için kafanız Valhalla tarzında bir oyuna gitmesin, Mirage, serinin köklerine dönüş yapıyor, yani Valhalla Origins gibi bir oyun yapısı olmayacak. İlk oyunlar tarzında bir yapısı olacak. Açıkcası çok büyük umutlarım olmasa da özellikle Unityi beğenmiştim, Steame düşmesini bekleyeceğim. Ubisoft için bu Assasins Creed serileri özellikle Mirage belki de en büyük umut ve hatta son çırpınış diyebiliriz. Çünkü çok fazla hüsrana uğradılar, Farcry oyunları zaten tabiri caizse ele ayağa düştü, bağımsız yapımcılardan çıkmış oyunlar gibi oldu artık. O yüzden titiz davranmışlardır diye düşünüyorum, ama bekleyip göreceğiz.

Konuda Valhalla öncesini anlatacak dendiği için kafanız Valhalla tarzında bir oyuna gitmesin, Mirage, serinin köklerine dönüş yapıyor, yani Valhalla Origins gibi bir oyun yapısı olmayacak. İlk oyunlar tarzında bir yapısı olacak. Açıkcası çok büyük umutlarım olmasa da özellikle Unityi beğenmiştim, Steame düşmesini bekleyeceğim. Ubisoft için bu Assasins Creed serileri özellikle Mirage belki de en büyük umut ve hatta son çırpınış diyebiliriz. Çünkü çok fazla hüsrana uğradılar, Farcry oyunları zaten tabiri caizse ele ayağa düştü, bağımsız yapımcılardan çıkmış oyunlar gibi oldu artık. O yüzden titiz davranmışlardır diye düşünüyorum, ama bekleyip göreceğiz.
Far Cry serisi haricinde dediklerinizde haklısınız hocam. Far Cry 6 ilginç şekilde firmanın batmasına engel olan ve en çok satan oyunlarından biri. Aynı AC Valhalla'nın tüm AC oyunları arasında en çok satan AC oyunu olması gibi bir durum yaşıyor Far Cry 6'da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı