Tamamda bu neden niye bahsettiğim oyunların ücretsiz verilmesine engel oluyor onu anlamadım?Epic oyunu ücretsiz dağıtıyor. Süresi bitince kaçıranlar için para ile satıyor.
Tamamda bu neden niye bahsettiğim oyunların ücretsiz verilmesine engel oluyor onu anlamadım?Epic oyunu ücretsiz dağıtıyor. Süresi bitince kaçıranlar için para ile satıyor.
Engel oluyor demedim ki. Hep böyle oluyor, o yüzden zor anlamında dedim.Tamam da bu neden niye bahsettiğim oyunların ücretsiz verilmesine engel oluyor onu anlamadım?
Dostum herkes üstüme geldi o yüzden biraz sinirlendim.Zamanında 7 günlük bir üyeyken, "Bunu diyorsunuz ama, 500 mesajınız var, ironik."demiştiniz. Bulmaya çalıştım, moderatörler silmiş...
Hem zaten @Caner Uncu "İDDA" kelimesinin düzeltilmesi gerektiğini söylemiş, yüzünüze "Hahaha yanlış yapmış muhahaha." dememiş.
Konuya dönecek olursak, Epic Games Steam'ı geçmeyi kafaya takmış durumda, ne olacağını bilemeyiz. Rockstar Games ile araları iyi, olabileceğini düşünüyorum.
Ücretsiz olmasında bir sakınca yok, olmasına karşı olmakta saçma. Ben verdim, sende vereceksin mantığı gereksiz bir mantık. Sen oyunu zamanında aldın, ücretsiz alan kaaaç yıl sonra aldı. Zaten verdiğin para yaşadığın zevk duygusunun yanında hiç kalıyor.Bende ücretsiz olmasını istemiyorum. İlk çıktığı zamanlar satın almıştım ve babam bi oyuna bu kadar paramı verdin diye dayak manyağı yapmıştı.
Benim beyin yandı ufaktan. Ya ben demek istediğim şeyi anlatamadım ya da siz anlamadınız. Neyse önemi yok zaten gereksiz konu.Engel oluyor demedim ki. Hep böyle oluyor, o yüzden zor anlamında dedim.
Gece gece beyinlerimiz yandı.Benim beyin yandı ufaktan. Ya ben demek istediğim şeyi anlatamadım ya da siz anlamadınız. Neyse önemi yok zaten gereksiz konu.
Benim şu an YKS'ye çalışıyor olmam lazım ama burada Epic acaba hangi oyunu verecek diye tahmin yürütüyorumGece gece beyinlerimiz yandı.
İtfaiye çağıracağım galiba.![]()
GTA 5 verirlerse online'da herkesi uçan motorla görebiliriz.AC Odyssey ya da GTA V bekliyoruz, hadi aslanım Epic Games göster gücünü.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.