İddia: İmamoğlu ve Yavaş, CHP'nin Kılıçdaroğlu'na destek metnine imza atmadı!

@Phanzox hocam bu arada takiliyorum da adamlar yola cikmislar zaten Ankara'da yarin toplaniyorlar bu iddia imkansiz. Kendi partilerine rest cekip ittifak kuracak adam yok su anda o siyasiler eskidendi. Fatih Altay'li bizzat gorusmus “sifirin altinda”demis Yavaş, zaten bu adamlar belediye baskanlari ve kendileri altili masa bizi gorevlendirirse biz haziriz dediler. Su anda boyle bir şey olmasi mumkun degil.

@Phanzox hocam bu arada takiliyorum da adamlar yola cikmislar zaten Ankara'da yarin toplaniyorlar bu iddia imkansiz. Kendi partilerine rest cekip ittifak kuracak adam yok su anda o siyasiler eskidendi. Fatih Altay'li bizzat gorusmus “sifirin altinda”demis yavaş, zaten bu adamlar belediye baskanlari ve kendileri altili masa bizi gorevlendirirse biz haziriz dediler. Su anda boyle bir şey olmasi mumkun degil.

Bu gece diye biliyorum ben toplantıyı.

Kendi partilerine rest cekip ittifak kuracak adam yok su anda o siyasiler eskidendi.

Muharrem İnce?

Mevzuya döndü bu iş, kavga çıkacak :D Kemal bey amca halk tarafından sevilmiyor. Neden zorluyor. Sen kavala dersen, demirtaş dersen üstüne Atatürk düşmanı kaftancıoğlu gibi terör övücü biri parti başında durursa kim istesin.

Bu gece diye biliyorum ben toplantıyı.

Muharrem ince?

Abi muharrem ince ile su anda aktif olarak belediye baskani yapanlari nasıl karsilastiriyorsun ki ikisinin durumlari cok farkli :) biri bir secim kaybedip kendi partisini kurdu biri hala aktif olarak CHP adi altinda belediye baskanligi yapiyor hem de İstanbul ve Ankara’da. Umarim anlatabilmisimdir.
Adayligini aciklayinca baskanligin dusuyor zaten sonrasinda gidip kendi partilerini yine kurarlar kurmasina benim dedigim halihazırda adam CHP adi altinda baskanlik yapiyor iyi partiyle ittifak kurup aday olmasi nasıl bir şey biliyor musun?

Neyle geri aldı? Seçimlere 70 gün kala terk edilerek mi?
Kılıçdaroğlu ben kaybedecem diyorsa, yapacak tek şey bu kalıyor, halk ne diyor halk ?

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çoğu büyük şehri iyi parti sayesinde aldı. Benzer şekilde mhp den ayrılan Mansur Yavaş olmasa Ankarayı alamazdı, adam sadakati bildirip alttan alıyor ama Kılıçdaroğlu ben bir kaybedeyim diyor. Yakında a haberde Kılıçdaroğlunu savunan haberler görürsün.

Kılıçdaroğlu ben kaybedecem diyorsa, yapacak tek şey bu kalıyor, halk ne diyor halk ?

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çoğu büyük şehri iyi parti sayesinde aldı. Benzer şekilde mhp den ayrılan Mansur Yavaş olmasa Ankarayı alamazdı, adam sadakati bildirdi ama Kılıçdaroğlu ben bir kaydeyim diyor. Yakında a haberde Kılıçdaroğlunu savunan haberler görürsün.
Seçimde işbirliği yapıldı, İYİP güçlü olduğu yerde onların adayı desteklendi. Yani o iş karşılıklıydı. Bunu siz de biliyorsunuz. Zaten ona bakacak olursak, İstanbul'da kürtlerin oyu olmasaydı orayı da alamayacaklardı.

Ya şu "Kaybedecek" argümanınıza konu olan anket hangisi? Bir paylaşsanız da görsek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı