[İddia] Katarlı gençlere Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi hakkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarın sınava giricek birisi olarak acaba ben boşunamı giriyorum dedim kendi içimden. Bu ülkede iyi bir eğitim almak istiyorsan paran olucak.

Kendi ülkemde, her konuda kendimin ve halkımın yabancı milletlerin karşısında 2. sınıf vatandaş konumuna düşmesinden sıkıldım.
Bu seçimle de değişecek bir şey değil, siyaset yapmak istemem ama iktidara muhalefet de gelse başka birisi de gelse değişen bir şey olmayacağından o kadar eminim ki. Dini inancını ve bütün değerlerini paraya değişebilecek insanlar yönetici olduğu için oluyor böyle şeyler, ne olursa olsun Türkiye'nin düzelme ihtimalinin kalmadığının farkındasınızdır umarım.
Her gün geriye, hep daha geriye gidiyoruz...
Yurt dışında okumuş Türk gelip burada aynı bölüme girmek için sınava girmek zorundaysa elin Katar'lısı da girecek!

Haklısınız. İşlerine gelince kadının baş örtüsüne karışırlar. R. T. Enin yaptığı tek şey çıkıp ona buna ey kılıçdaroğlu ey akşener deyip millete ahkam kesiyor. Bu benim düşüncem. Akp yi destekleyenler isterse linçlesin. Umurumda değil. Millet diyor Amerika'ya giderim para biriktirip Türkiye'ye gelirim.
Gelme. Her şeyi dolar kuru zannedenler bunu diyor. Daha bu işin enflasyon u var. İthalat ihracatı var.
Direkt buraya gelip dolar üzerinden Amerika'da 1 dolar olan şey burada 8 TL demeyin. Evet dolar 8 TL olabilir ama en az o şey 15 TL'ye alınır Türkiye'de. Neden enflasyon ithalat tavan yapmış. İhracat yerlerde.
Not: 14 yaşındaki bir vatandaşın düşüncesi buysa abi ve ablalarım o olgunlukla neler düşünse yeridir.

Bazen sadece Katar'lı olmak istersin...
2-3 sene önce, haberlere çıkmadan önce belki de ismini bile duymadığımız ülke. Şimdi nasıl yalakalık yapıyoruz, ne güzel.
Bizimkiler çok seviyor Arapları.

Katar ile Swap anlaşması için ön koşullardan biri de ...

Dolar 10 TL olmasın diye çekeceksiniz. Şükür ki zamanında doktor olduk. Şuanki genç arkadaşları Türkiyede çok da iyi bir gelecek beklemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…