[İddia] Katarlı gençlere Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi hakkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş ben desteklemiyorum, sırf muhalefet olmak için her duyduğuna inanan insanlardan nefret ediyorum artık. Aslı astarı olmayan her haberden sonra "hüüü hükümet istifa hüüü bilmem ne" diye ortada dolaşan, sorgulamayan, araştırmayan, koyun gibi inanan insanlardan bıktım. Muhalefet edilecekse biraz mantıklı olmalı. Bu yapılan nedir biliyo musun? Çamur at izi kalsın, ne de olsa büyük bir çoğunluk araştırmayacak, gördüğü gibi olduğu gibi inanacak sol basın ne derse, o yüzden ne kadar karalasak kardır, doğru olsun olmasın.
Hocam kaç aydır ben 128 Milyar dolar nerede araştırıyorum ama bir sonuç yok. Adam bu parayı artık ayakkabı kutusuna mı koydu yoksa başka bir şeye mi bilmiyorum. Bu haberde Arap'a bir üstünlük veriliyor. Bunu neden destekleyim? Bu hükümetin iyi yaptığı bir şey söyler misin bana?

Gene sözcü gene yalan haber. Bu yandaş ve muhalif medya bir akıllanmadı.
Erasmus'tan bir farkı yok. Karşılıklı değişim. Bakanlıktan da açıklama geldi zaten.

Biraz sorgulamak gerek.

@Yusuf Koçoğlu Çamur at izi kalsın politikası. Koyun diyenler kendileri daha fazla koyun. Sorgulama, okuma, araştırma yok. Hüüü hükümet istifa hüüü Tayyip istifa.
Hocam kaç aydır ben 128 Milyar dolar nerede araştırıyorum ama bir sonuç yok. Adam bu parayı artık ayakkabı kutusuna mı koydu yoksa başka bir şeye mi bilmiyorum. Bu haberde Arap'a bir üstünlük veriliyor. Bunu neden destekleyim? Bu hükümetin iyi yaptığı bir şey söyler misin bana?

Bak işte kendini ele veriyorsun, hükümetin iyi yaptığı bir şeyin "sana göre" olmaması bundan sonra her duyduğun şeye araştırmadan inanmanı gerektirmez, bu senin zararınadır.

@Yusuf Koçoğlu Çamur at izi kalsın politikası. Koyun diyenler kendileri daha fazla koyun. Sorgulama, okuma, araştırma yok. Hüüü hükümet istifa hüüü Tayyip istifa.
Suriyeliler içinde aynı şeyleri söylüyordunuz, adamlar şimdi 25 netle veterinerlik okuyor.
Gene sözcü gene yalan haber. Bu yandaş ve muhalif medya bir akıllanmadı.
Erasmus'tan bir farkı yok. Karşılıklı değişim. Bakanlıktan da açıklama geldi zaten.

Biraz sorgulamak gerek.
Erasmus'ta öğrenciyi MSB değil MEB gönderiyor. MSB anlaşmasında neden sivil öğrenci olsun ki?

Dosya Ekleri

• E4tgzmyXEAA9S0_.jpg
    E4tgzmyXEAA9S0_.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı