[İddia] Katarlı gençlere Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi hakkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arapları çok güzel besliyoruz helal olsun bize. Doğu Türkistan ve Güney Afganistan'da Türk kardeşlerimiz ölürken biz Arapları besliyoruz. Ne milliyetçi adamlarız bee(!)
Her geçen gün Türkiye'ye gelme hevesimi kaybediyorum. Sırf insanını sevdiğim, Türk devleti olduğu için ve yaşam şartları kötü olsa da benim için Türkiye'den de iyi olan Özbekistan'da kalmak istiyorum. En azından burada işim gücüm eğitimim var...

İsteyen istediği açıklamayı, amacı sergilesin.

Şu an kendi vatanımızda 5.sınıf hatta 6.sınıf bir millet haline geldik.

Bu toprağı, devleti, bayrağı bizlere miras bırakan atalarımız bizlerden öyle bir hesap soracak ki anlatamam.
Getirende biziz, indirende biziz. Ancak sözde inancımız İslam ama amaçlarımız şahıslara ve siyasi kişilere tapmak oldu.

Şu anki yönetim ve muhalefet sonrası yeni siyasi kişiliklerden devlet, ekonomi görüşlü insanlar oluşmazsa vay bizim halimize diyorum.

Osmanlının zayıflaması üzerine çıkar üzerine çıkar sağlayan paşaların, üst kıdemlilerin olayına dönüyor ülke.

Bir şey değişmiyor, yine bu adamlar bizim çalışarak gireceğimize yerlere girebiliyor. Bu kararda parmağı olan kişiler bunun hesabını nasıl verecekler bakalım. 🤬🤬🤬

Bunları hala destekleyip "koyunluk" yapanlara da Allah akıl fikir versin inşallah.
Türkiye'de Türk olmak zordur hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İsteyen istediği açıklamayı, amacı sergilesin.

Şu an kendi vatanımızda 5.sınıf hatta 6.sınıf bir millet haline geldik.

Bu toprağı, devleti, bayrağı bizlere miras bırakan atalarımız bizlerden öyle bir hesap soracak ki anlatamam.
Getirende biziz, indirende biziz. Ancak sözde inancımız İslam ama amaçlarımız şahıslara ve siyasi kişilere tapmak oldu.

Şu anki yönetim ve muhalefet sonrası yeni siyasi kişiliklerden devlet, ekonomi görüşlü insanlar oluşmazsa vay bizim halimize diyorum.

Osmanlının zayıflaması üzerine çıkar üzerine çıkar sağlayan paşaların, üst kıdemlilerin olayına dönüyor ülke.
Ağzımı tam açacakken aklıma malum kişi geliyor ve vazgeçiyorum.

Böyle koyun insanlarla aynı memlekette yaşanmaz arkadaş valla bıktım ya. Bu adamın oyuyla benimki nasıl bir sayılabilir? Bu adam okuma yazmayı bile yeni öğrenmiş, nasıl benimle eşit oluyor?

Yine sayfalarca her duyduğuna inanan insan dolmuş burası. Bu kafayla olmaz. Aslını araştırın sonra gelin tekrardan buraya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı