[İddia] Katarlı gençlere Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi hakkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine sayfalarca her duyduğuna inanan insan dolmuş burası. Bu kafayla olmaz. Aslını araştırın sonra gelin tekrardan buraya.
Aynen kardeşim, 128 Milyar doları da camii'ye bağışladı demi?

Sizin gibiler oldukça bu adam böyle yapmaya devam eder zaten.

Adam bir tane elin Arap'ına ayrıcalık veriyor, sen de bunu destekliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen kardeşim, 128 Milyar doları da camii'ye bağışladı demi?

Sizin gibiler oldukça bu adam böyle yapmaya devam eder zaten. 🐑

Bir şeyi ne kadar çok tekrarlarsan sonunda kendin bile gerçek olduğuna inanırsın. Esas her gördüğüne her duyduğuna inanan muhalif kesim olmasa, adam akıllı muhalefet yapılsa her şey daha güzel olabilirdi. Seni de raporluyorum bu mesajı gönderdikten sonra. Hesabın açılana kadar koyunları sayarsın artık, zaman geçer.

Bir şeyi ne kadar çok tekrarlarsan sonunda kendin bile gerçek olduğuna inanırsın. Esas her gördüğüne her duyduğuna inanan muhalif kesim olmasa, adam akıllı muhalefet yapılsa her şey daha güzel olabilirdi. Seni de raporluyorum bu mesajı gönderdikten sonra. Hesabın açılana kadar koyunları sayarsın artık, zaman geçer.
Tuzun kuru galiba senin. Bu adamların desteklenecek bir yanı yok, sırf sana bunu söyledim diye ceza yemekten de korkacak değilim. Sizin gibilerin yüzünden bu ülkede kaç genç intihar ediyor, kaç atanamayan öğretmen intihar ediyor biliyor musun? Bu yediğiniz haklar elbet bir gün hesabı sorulacak hiç merak etmeyin. 128 Milyar doları daha açıklayamadı nedense, nedenini söyleyeyim sana ben attı cebe çünkü. Ortalama 80 yıllık dünya hayatında her gün mü kul hakkı yer bir insan?

İmzalı kağıda değil de CB'nın dediğine mi inanacağım?

Sen söyle o zaman gerçekleri. Her kafadan bir ses çıkıyor. Biri askeri birlikler için diyor biri kültür için diyor. Madem doğruyu sen biliyorsun söyle de bizde anlayalım.

Sen söyle o zaman gerçekleri. Her kafadan bir ses çıkıyor. Biri askeri birlikler için diyor biri kültür için diyor. Madem doğruyu sen biliyorsun söyle de bizde anlayalım.
Hocam bunlar sadece bizim dediklerimizi yalanlar, üstünü örtemeye çalışır. Kaç ay oldu hala 128 Milyar dolar nerede belli değil. Üstünü örttüler sonra medyaya başka haberler saldılar, arada kaynadı gitti. Gerçeklerden kaçabilirler ama hesaplaşmadan kaçamazlar.

Tuzun kuru galiba senin. Bu adamların desteklenecek bir yanı yok, sırf sana bunu söyledim diye ceza yemekten de korkacak değilim. Sizin gibilerin yüzünden bu ülkede kaç genç intihar ediyor, kaç atanamayan öğretmen intihar ediyor biliyor musun? Bu yediğiniz haklar elbet bir gün hesabı sorulacak hiç merak etmeyin. 128 Milyar doları daha açıklayamadı nedense, nedenini söyleyeyim sana ben attı cebe çünkü. Ortalama 80 yıllık dünya hayatında her gün mü kul hakkı yer bir insan?

İmzalı kağıda değil de CB'nın dediğine mi inanacağım?

Kardeş ben desteklemiyorum, sırf muhalefet olmak için her duyduğuna inanan insanlardan nefret ediyorum artık. Aslı astarı olmayan her haberden sonra "hüüü hükümet istifa hüüü bilmem ne" diye ortada dolaşan, sorgulamayan, araştırmayan, koyun gibi inanan insanlardan bıktım. Muhalefet edilecekse biraz mantıklı olmalı. Bu yapılan nedir biliyo musun? Çamur at izi kalsın, ne de olsa büyük bir çoğunluk araştırmayacak, gördüğü gibi olduğu gibi inanacak sol basın ne derse, o yüzden ne kadar karalasak kardır, doğru olsun olmasın.

Gel de şimdi YKS sınavına çalış, bu sınav için stres yap. Yok ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı