Ideapad Gaming 3 vs Nitro 5

Neden yaratsın? Lenovo'daki işlemciyi kullanamazsın ki zaten. Oyunlarda işlemci yatar kenarda, ekran kartın parçalar kendini.
anladım hocam sanırım acer alacağım cevabınız için teşekkür ederim
Bu iki arkadaşın yorumlarını dikkate alırsan hangi bilgisayarı alman gerektiğine en iyi şekilde anlam verebilirsin.
Forumda hatırı sayılır zamandan beri yazan kişilerin "ekran kartın oyunda kendini parçalar" tezini kabul etmiyor, oynayacağın oyundan oyuna bunun değişiklik göstereceğini belirtmek isterim. O yüzden bu bilgisayarlar arasında ekran kartına bakarak değil işlemcilerine bakarak seçim yapmanı öneririm.
AutoCAD Photoshop gibi programlar kullanıyorsan Ryzen 7 olan modeli al.
Profesyonel olarak hiçbir yazılım kullanmam, arada girer böyle iki Photoshop yaparım veya iki internette takılırım dersen i5-10300H'ı al.
doğrudur bende insanların fikirlerini merak ediyorum sağolsun herkes kendi tecrübelerine göre yardım ediyor bende dediğiniz gibi yapacağım benim öyle autocad tarzı programlar kullanmıyorum ben oyun oynadığımda beni üzmesin işlemcisi ve ekran kartı beni uzun süreler götürsün yeter öyle saatlerce oyunda oynamam profesyonel programlarda kullanmam yardımınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
herkese çok teşekkür ederim benim için önemli olan uzun ömür ve oyun performansıydı sanırım ekran kartı iyi olan aceri tercih edeceğim yardım ettiğiniz için teşekkür ederim tavsiyelerinize her zaman açığım
herkese çok teşekkür ederim benim için önemli olan uzun ömür ve oyun performansıydı sanırım ekran kartı iyi olan aceri tercih edeceğim yardım ettiğiniz için teşekkür ederim tavsiyelerinize her zaman açığım
acaba bu laptop hakkında görüşleriniz nelerdir aceleye gelsin istemiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı