Gathendar
Hectopat
Ozellikle zengin fakir ayrımı olmasın istiyorum.
Daha çok komünizme yatkın bir söylem.
Ozellikle zengin fakir ayrımı olmasın istiyorum.
AynenDaha çok komünizme yatkın bir söylem.
Başlık gayet açık ve net, ideolojimi bulamıyorum. Fikrimi söyleyeceğim belki yardımcı olursunuz. Ben şöyle istiyorum; yani devlet haksız yere kimseyi yargılamasın, zengin fakir ayrımı olmasın, gereğinden fazla vergi alınmasın, devlete giden paralar yeteri kadar askeri güç yeteri kadar sosyal çevre için harcansın, zengine de fakire de aynı davranılsın, ırkçılık olmasın istiyorum. Ozellikle zengin fakir ayrımı olmasın istiyorum. Cinsiyet ayrımı olmasın istiyorum.
Daha çok komünizme yatkın bir söylem.
fakir değilde orta gibiLiberalizm.
Komünizmde zengin yoktur ki ayrım olsun, herkes fakirdir
Liberalizm sizin için uygun olabilir.Başlık gayet açık ve net, ideolojimi bulamıyorum. Fikrimi söyleyeceğim belki yardımcı olursunuz. Ben şöyle istiyorum; yani devlet haksız yere kimseyi yargılamasın, zengin fakir ayrımı olmasın, gereğinden fazla vergi alınmasın, devlete giden paralar yeteri kadar askeri güç yeteri kadar sosyal çevre için harcansın, zengine de fakire de aynı davranılsın, ırkçılık olmasın istiyorum. Ozellikle zengin fakir ayrımı olmasın istiyorum. Cinsiyet ayrımı olmasın istiyorum.
fakir değil de orta gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.