İş bulamıyorum

Kesinlikle. Biz gençlerde insanız ve hayallerimiz var. Olabilecek en iyi fırsatı değerlendirmeliyiz. Sonra elimizde patlıyor vicdanlı olursak. Gerçi bazılarına cebinde ki telefonda batıyorda neyse. Utanması gereken onlar.
Öyle hocam. Vallahi imkanım olsa bu ülke farklı ülke farketmiyor benim için, para kazanacağım ekmek yiyebileceğim yer olsun yeterli. İnsanı hayatta tutan paradır başka bir şey değildir.

Merhaba,

Engelli raporum var ve 5 aydır iş arıyorum. Ne iş olursa çalışırım diyorum fakat iş yok.

Dayım, Büyükşehir Belediyesi'nin başkan yardımcısı, eniştem rektörün özel kalem müdürü ama yine de iş yok.

Kendim arıyorum ama iş yok. Biraz iç dökme gibi oldu ama maalesef böyle.

İyi Sosyaller.
Dayınızın ve eniştenizin ne iş yaptığını neden ifade ettiniz? Ne bekliyorsunuz ki acaba. Belediyede bazı görevlerde kontenjan açılıyor dayınıza sorun bilgilendirir.

Merhaba,

Engelli raporum var ve 5 aydır iş arıyorum. Ne iş olursa çalışırım diyorum fakat iş yok.

Dayım, Büyükşehir Belediyesi'nin başkan yardımcısı, eniştem rektörün özel kalem müdürü ama yine de iş yok.

İyi Sosyaller.
İnsanların açtığı konulara karışmam ama bu konuyu açmanızda ki amacınız ne? Akrabalarınızın devlette ki gücünü göstermek mi?
Engelinizin için geçmiş olsun ama lütfen daha mantıklı konular açın iç dökme ile alakası yok Allah herkese nasip etsin öyle akrabayı.

İnsanların açtığı konulara karışmam ama bu konuyu açmanızda ki amacınız ne? Akrabalarınızın devlette ki gücünü göstermek mi?
Engelinizin için geçmiş olsun ama lütfen daha mantıklı konular açın iç dökme ile alakası yok Allah herkese nasip etsin öyle akrabayı.
Konu sahibi muhtemelen dürüstlüğünden ve çaresizliğinden yazdı bunları. Aslında yazmaması gerekiyor evet, zira hem kendisini hem de akrabalarını yakacak. :D

Merhaba,

İyi Sosyaller.
Napayım dayın belediyenin başkan yardımcısı ise? Açık açık torpilliyim diye bağırıyorsun. Ya yakını bir şeyin başkanı olmayıp engelli olan kişi nasıl iş bulacak?
Böyle bir dayın varken nasıl iş bulamaz bir insan onu da anlamıyorum ayrıca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı