İdeolojiniz nedir?

Nasyonal sosyalizm kadar saçma bir şey yok. Eğer Almanya o savaşa girmeseydi topraklarının 1/4'ünü ve birçok önemli şehirlerini kaybetmezdi. 45 yıl 2'ye bölünmesinden bahsetmiyorum.

Hukuksal olarak kadın erkek eşit, hükumet ve sistemde sorun var. Bunun neresinde haklılık var? Tamamen zıt bakış açısı.

Galiba hukuk ile hukukun işlenmesi arasındaki farkı anlayamıyorsunuz.

Nasyonal sosyalizm kadar saçma bir şey yok. Eğer Almanya o savaşa girmeseydi toprakalrının 1/4'ünü ve birçok önemli şehirlerini kaybetmezdi. 45 yıl 2'ye bölünmesinden bahsetmiyorum.

Şakasına yaptım hocam benim tek ideolojim Kemalizm'dir.

Nasyonal sosyalizm kadar saçma bir şey yok. Eğer Almanya o savaşa girmeseydi toprakalrının 1/4'ünü ve birçok önemli şehirlerini kaybetmezdi. 45 yıl 2'ye bölünmesinden bahsetmiyorum.

Hukuk sistemi var ama hükümet sistemi ona müdahale edebildiği için sıkıntı oluşuyor. Normalde hükümet sisteminin buralara karışamaması ve denetlenmesi lazım.

Nasyonal sosyalizm kadar saçma bir şey yok. Eğer Almanya o savaşa girmeseydi topraklarının 1/4'ünü ve birçok önemli şehirlerini kaybetmezdi. 45 yıl 2'ye bölünmesinden bahsetmiyorum.

Almanya 2. Dünya savaşından sonra hangi şehirleri kaybetti?

Allah rızası için bilmediğiniz konulara girmeyin. Konigsberg,breslau,stettin ve daha fazlası.
Ben size "bu konuyu biliyorum" demedim. Soru sordum. Sence "Almanya 2. Dünya savaşından sonra hangi şehirleri kaybetti?" sorusunun neresinde bir bilme durumu söz konusu?

Bu bahsettiğin şehirler 2. Dünya savaşından önce Almanya'nın elinde miydi?

Ben size "bu konuyu biliyorum" demedim. Soru sordum. Sence "Almanya 2. Dünya savaşından sonra hangi şehirleri kaybetti?" sorusunun neresinde bir bilme durumu söz konusu?

Bu bahsettiğin şehirler 2. Dünya savaşından önce Almanya'nın elinde miydi?

Yok değildi paşam. Sizce bir şeyi kaybetmek için önce ona sahip olmak gerekmiyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı