Rehber Idle Master Kullanımı ve Hızlı Kart Düşürme

Bu uygulamaya nasıl güveniyorsunuz ?

Steam hesap bilgilerimizi kaydetmediği ne malum ?
Hadi diyelim açık kaynaklı uygulama herhangi bir sorun yok

Steam bu konuda herhangi bir yaptırım yapmıyor mu ?

Şahsen bende kullanmak istiyorum fakat Steam'in yaptırımlarından korkuyorum.

Ben korktuğum için ders çalışırken arkada açık bırakıyorum. 3 tane uygulama arkada açık bir şekilde.

Şu zamana kadar yaptırım uyguladığını görmedim.

Açık kaynak kodlu.

Olsaydı bu zamana kadar olurdu ama internet ortamında hiçbir şeye tamamen güvenli diyemeyiz.
Bende hiç yaptırım uygulanan birini görmedim forumlarda vs.
ama bu hiç uygulanmayacağı anlamına gelmiyor

Bir sabah kalktığımda VAC ban vs. yediğimi görürsem çok üzülürüm.
Ben korktuğum için ders çalışırken arkada açık bırakıyorum. 3 tane uygulama arkada açık bir şekilde.
Ne zamandır kullanıyorsunuz ?

Hayır ben kullanmıyorum. Kullanmam da. Kendim el ile kasıyorum. Oyunu arkada açık bırakıyorum.

Hayır ben kullanmıyorum. Kullanmam da. Kendim el ile kasıyorum. Oyunu arkada açık bırakıyorum.
Toplu oyun alıp kasmak isteyenler için hem çok uzun sürer hem zahmetli olur bu iş. Atıyorum adam belli miktar parasını 1 TL'lik 2 TL'lik oyunlara basacak 80 90'ın üzerinde oyun alacak, uğraşılmaz yani böyle.
Bir sabah kalktığımda VAC ban vs. yediğimi görürsem çok üzülürüm.
Benim şahsi fikrim herhangi bir yaptırım uygulanmayacağı, uygulansaydı bu zamana kadar uygulanılırdı. Kaldı ki oyun içi huzursuzluk verecek herhangi bir yazılım kullanmıyorsun. Senin hakkın olan koleksiyon kartlarını daha hızlı düşürüyorsun sadece. Çok fazla hesaplar açılıyor Steam'de bunun için çok fazla insan kullanıyor bu tarz programları. İşin arka tarafında çok fazla ticaret dönüyor. Ayrıca Steam'in istediği de topluluk pazarındaki satışlarının artması zaten. Orada neden bir miktar girildiğinde komisyon kesiliyor sanıyorsun. Steam'in işine geliyor yani, altı üstü ben giriyorum o giriyor ediyor 3 5 kişi Steam'in bundan sağlayacağı kar umrunda olmaz deme. Dediğim gibi bu tarz platformlar yaygın diğer ülkelerde. Yabancı reddit forumlarında da görebilirsin zaten.

Ama oyun alıp kart düşürüp oyunları iade edersen belli bir sınırdan sonra pazar banı yeme ihtimalin var onu söyleyeyim.

80-90 oyun olursa normal ama ben 3-4 oyunu bitirip sonra alıyorum.

Peki en güvenli şekilde nasıl kullanabiliriz ? Neler yapmamız lazım ?

Peki en güvenli şekilde nasıl kullanabiliriz ? Neler yapmamız lazım ?
Kullanırken Steam hesabını görünmez durumuna al. Programla tamamen işim bitti vs. dediğin zamanda şifreni arada bir değiştir, hesabında tüm korumalar aktif olsun. Bilgilerim çalınır vs. diye herhangi bir kaygın varsa yap bunları.

Benim kaygım Steam tarafından gelen bir yaptırım.

Dediğim gibi bir sabah kalktığımda VAC ban yediğimi görürsem üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…