Rehber Idle Master Kullanımı ve Hızlı Kart Düşürme

Ben düşürdüğüm kartların birkaç tanesini sattım şu an bazıları satılıkta. Hiç hesaplamadım indirim bitince mi satayım diye.

Hocam bilgiler için teşekkürler, Zup serisinden oyun almak istiyorum. Forumda bir arkadaş Zup 4 ve altı kâr ettirmez yazmış bu doğru mu? Ve önerdiğiniz Zup oyunları nelerdir?

Ben düşürdüğüm kartların birkaç tanesini sattım şu an bazıları satılıkta. Hiç hesaplamadım indirim bitince mi satayım diye.

Çünkü şu an bu baktığım oyunların hiçbirinde kar edilmiyor, bakıyorum oyun 1.47 mesela Zup serisi, kartları 60 kuruş zaten vergiyi de çıkar 1.50 ediyor net geliri hiçbir kar edemiyorum ki.

Arkadaşlar nukgames pack diye bir paket var 1TL'ye 4 ya da 5 oyun veriyor hepsinden de kart düşüyor haberiniz olsun.
Nerden alabiliriz hocam?

Çünkü şu an bu baktığım oyunların hiçbirinde kar edilmiyor, bakıyorum oyun 1.47 mesela Zup serisi, kartları 60 kuruş zaten vergiyi de çıkar 1.50 ediyor net geliri hiçbir kar edemiyorum ki.

O zaman ben de satılıkta ki kartları çıkarıyım.

Link atabilir misiniz hocam?

Bu paket hocam alınır mı acaba?

Ben aldım güzele benziyor.

Son düzenleme:
Ben aldım kenarda kalsın kartları çok ucuz ama olsun. Hepsini düşürürsem iade ederim 2 saat geçmezse.
2 saatte hepsini düşürebileceğini sanmıyorum 5-6 tane 36 kuruşluk kart vardı. Onlarla oyunun parasını çıkarırsın. İade etme bence. En kötü hesap değerini arttırır.

2 saatte hepsini düşürebileceğini sanmıyorum 5-6 tane 36 kuruşluk kart vardı. Onlarla oyunun parasını çıkarırsın. İade etme bence. En kötü hesap değerini arttırır.

Şu an hiç düşmedi 10 dakika oldu hepsiyle oyun parasıbı çıkarıp birkaç kuruş kar yapacağım herhalde dediğin gibi en azından Steam hesabı değerlensin birkaç kuruş için değmez ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…