Rehber Idle Master Kullanımı ve Hızlı Kart Düşürme

Kim hocam derken yapanları kast ediyorum.

Başka bir sebep bazı oyunlarda belirli bir zaman oynayınca ödül veriyor ondan da yapan var.

Dün ben kart düşürürken 3 saat sonra ilk kart düştü yanlışlıkla VAC'lı oyunu da çalıştırdım. Ban yiyeceğim diye korkmuştum konu açtım yemezmişim.

Kara liste kodlarını yazdınız mı?

Yazdım da dün bir rehber görmüştüm bütün VAC'lı oyunları otomatik yazılı halde programı çalıştırıyoruz onu yaptım sağ olsun arkadaş VAC kodlarını eksik ve yanlış yazmış açtım programı left 4 death 2 açıldı 1 saniye sonra hemen kapattım.

Aslında Ban yemezsin çünkü oyun kodlarında bir müdahale veya değiştirme yok sadece ana menüde felan kalıyor

Idle Daddy daha öncesinde kullandım, bu tamamen tercih meselesi. Örneğin YT'de video izlerken Idle yapıyorum ve benim için Idle Master bu iş için daha uygun bir program. Idle Daddy benim için daha zahmetli olur bu durumda.
Telefonum poco x3 pro her 5 10 dakikada bir iki kart verdi. Galiba tel gücüne göre düşme hızı değişiyor.

Telefonum poco x3 pro her 5 10 dakikada bir iki kart verdi. Galiba tel gücüne göre düşme hızı değişiyor.
Aslında o oyuna göre değişiyor

Bu tarz uygulamalar oyunları sizin cihazınızda açmaz oyun başka bir sistemde açılır sizin Steam hesabınızı kullanır

Neden "Ayrı Ayrı çalıştır" yaptık? Daha yavaş gelmez mi böyle?

Uzun vadede "Fast Mode" daha mantıklı. Kısa sürede tek tek kart düşürmek istiyorsanız dediğim yolu denemeniz daha doğru olur.
Zup serisi, Mosaique serisi ve Over The Dream kartları düşürüp sattım dünden beri, başka önerdiğiniz oyun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…