Rehber Idle Master Kullanımı ve Hızlı Kart Düşürme

Hızlı mod kullanmak mı daha mantıklı, ayrı ayrı çalıştırmak mı? Bazı arkadaşlar hızlı mod daha yavaş düşürdü tarzında yorum yapmış diğer konularda merak ettim o yüzden.

İkisini de denedim, bence hızlı mod daha mantıklı.

Hızlı mod kullanmak mı daha mantıklı, ayrı ayrı çalıştırmak mı? Bazı arkadaşlar hızlı mod daha yavaş düşürdü tarzında yorum yapmış diğer konularda merak ettim o yüzden.
Fast Mode da bir hayli güzel. Ayrı ayrı rölanti etmek yerine kullanılabilecek hoş bir alternatif. Tavsiyem ikisini de ayrı ayrı kullanın, hangisi gözünüze daha bereketli gelirse onu tercih edin.

Hiç CS de falan deneyip ban yiyen var mı? Çerez sorununu hallettim sadece Opera GX de gözüktü çerez verileri birçok tarayıcı denedim.

Hızlı düşürme taktiği hala çalışıyor mu bilen var mı? (3 saniye bekleyip atlama taktiği)

Şu an deniyorum tık yok denemeye devam o zaman.
Yakın zamanda katlanır oyunlar merak etme
Hangi oyundan? Bende yaklaşık 1 haftadır bu işin içindeyim ve bir sürü oyun almama rağmen sadece 21 TL kar ettim.
0.60 kuruş ile 0.82 arası tüm oyunları aldım bu şekilde kâr ettim. 0.82 üstü 5 oyun aldım 2 saat dolmadan bana kart verdi kartları satıp oyunu iade ederek 8TL kazandım bu sayede kazanabilirsin.

Şu an bakınca en ucuz oyunu (Waifu Secret) 1.60 TL olarak görüyorum.
Oyun isimlerini paylaşabilir misiniz ?

Şu an bakınca en ucuz oyunu (waifu secret) 1.60 TL olarak görüyorum.
Oyun isimlerini paylaşabilir misiniz?

Hocam şansınıza hepsinin indirimi bitmiş. Fakat kış indirimleri başlayınca bir daha kontrol edin derim o zaman yine indirime girebilirler. Bunlar kart düşürdüğü oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…