Rehber Idle Master Kullanımı ve Hızlı Kart Düşürme

Teşekkürler dost, saat 21.00'den sonra bir bakmalı tekrardan.

Aynı oyunlar olmasa da;
Oyunu al, kartı düşür, iade et, kartları sat yaparak 1 günde güzel mahsul oldu bence.

Son düzenleme:
Teşekkürler dost, saat 21.00'den sonra bir bakmalı tekrardan.

Eki Görüntüle 1611314

Aynı oyunlar olmasa da;
Oyunu al, kartı düşür, iade et, kartları sat yaparak 1 günde güzel mahsul oldu bence.

Hocam ne yaptınız, fotoğrafdaki oyunlardan mı elde ettiniz bu parayı? Ben kaç gündür uğraşıyorum ucuz oyunları alıyorum önerilen oyunları alıyorum 45TL kar ettim sadece

Hocam ne yaptınız, fotoğrafdaki oyunlardan mı elde ettiniz bu parayı? Ben kaç gündür uğraşıyorum ucuz oyunları alıyorum önerilen oyunları alıyorum 45TL kar ettim sadece

Oyunlar bunlar hocam, bazıları kendime aldığım oyunlar ki onlar farkedilir zaten.

Bire bir hesap değil ama aşağıda görürsünüz

195,08 toplam ödenen
131.38 Asıl oyunlar
63.70 B*ktan oyunlar
63.70 B*ktan oyunlar iade
51,62 Satılan kartlar
xxxxx Satılacak kartlar

Dosya Ekleri

• games.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 80
Hocam bir bilgi vereyim belki biliyorsunuzdur. Kart düşürdüğünüz b*ktan oyunları iade ettiğiniz için bundan sonra Idle yaptığınızda tüm oyunlar 2 saat sonra kart düşürmeye başlayacak iade edemeyeceksiniz

Söylediğinin doğruluğundan çok emin değilim. Bugün aldığım oyundan da 15-55 Dk arasında kartlar düştü.
He, sonrası için değişecekse de çok da umrumda olmaz, maksat Kış indirimini kullanayımdı.

Sonrası için değişiyor. Bir daha Idle yapmak istersen artık +2 saat sonra kart düşüyor aldıklarını iade edemiyorsun.

Hocam bu şansınıza bağlı olarak değişiyor benim son işlemimde bu oldu. Yani hep 3 saatte düşen kartlar verirken sonradan birden vermeye başladı. Onları sattıktan sonra eskisi gibi 3 saatte düştü yani şans diyebilirim.

Steam bilgilerinizi derken hangi bilgileri? Orayı anlamadım da.

Rehberi okudum ve başarılı buldum fakat bir sorum olacak. Ben genelde Fast Mode'da kullanıyorum ancak en hızlı sürede düşürmeye yarayan mod hangisidir?

Rehberi okudum ve başarılı buldum fakat bir sorum olacak. Ben genelde Fast Mode'da kullanıyorum ancak en hızlı sürede düşürmeye yarayan mod hangisidir?
Ayrı ayrı rölanti edip manuel oyunları geçmek en hızlısı diyebilirim. Fast mode da bir hayli hızlı yalnız. Manuel geçmek yerine direkt fast mode kullanabilirsiniz. Pek bir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…