Rehber Idle Master Kullanımı ve Hızlı Kart Düşürme

Sorması ayıp ne kadar kazandınız hocam 2 ayda.

Hocam çok fazla yapmadım bir kış indiriminden önce yaptım 50 TL civarı kazandım kış indirimindede 50 TL'yi 110 TL civarı yapıp RDR2 aldım. Şu an 11 TL var yapmıyorum Idle Master.

Bu arada 2 TL ile başladım Idle Master'a haberiniz olsun büyük paralar gerekmiyor katlamak için.

İyi bir forum olmuş ama çalışma davranışını Fast mode yaparsanız hiç dokunmadan hızlı bir şekilde kart düşürüyor.

Sorması ayıp ne kadar kazandınız hocam 2 ayda.

10TL ile başladım 1 günde 200 kart kastım 7 günlük bir banım var bitince hepsini satacağım tahminen 100 TL'nin üstünde bir gelir bekliyorum.

Önereceğiniz yüksek fiyatlı oyun varmıdır hocam?

Önereceğiniz yüksek fiyatlı oyun var mıdır hocam?

Zup serisi vardı ama artık alınmaz çok pahalı indirimde bir bakın kaar ettiriyor mu diye.
Ben aşagıda resimde oldugu gibi yaptım ve buradan 1TL'ye kadar olan bütün oyunları aldım ve şu an kaar dayım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    105,6 KB · Görüntüleme: 85
Zup serisi vardı ama artık alınmaz çok pahalı indirimde bir bakın kaar ettiriyor mu diye.
Ben aşagıda resimde oldugu gibi yaptım ve buradan 1TL'ye kadar olan bütün oyunları aldım ve şu an kaar dayım.

1TL'ye kadar alayım mı? Ben kaar ettirmez diye 80 kuruşa kadar almıştım hocam.

Konu eskiymiş patlatmışsınız 3 yıl önce mesaj yazan birine öneri yapacaktınm.

1TL'ye kadar alayım mı? Ben kaar ettirmez diye 80 kuruşa kadar almıştım hocam.

Hocam 80 kuruş üstünde derettünüz varsa 0.80TL-1TL arasındaki oyunların kaarlarına bakıp alın.

Konu eskiymiş patlatmışsınız 3 yıl önce mesaj yazan birine öneri yapacaktınm.
hocam banada kart veren oyun önerisi lazım öneri yaparsanız konuma iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…