Rehber Idle Master Kullanımı ve Hızlı Kart Düşürme

ZUP! oyunlarının 120 dakika geçmeden kart düşürmediğini biliyorum ben de. 37 lira var cüzdanımda. Katlamam gerekiyor. Eğer dediğin doğruysa tüm seriyi alacağım. Emin misin öyle olduğundan?
Idle master yıllardır kullanılıyor ve işe de yarıyor. Bazı bir kaç liralık oyunlar oluyor oyunun kendisinden pahalı kartları oluyor. O 1-2 liralık oyunu satın alıyorsun idlemaster veya idledady programlarını açıyorsun takır takır kartlar düşüyor.

Eline sağlık. Oyun olarak ne önerirsin? Benim bildiğim kadarıyla Zup serisi ve Grimm Episode 1 var.
Buyrun:

1) Zup! S
2) Zup! XS
3) Zup! Zero 2
4) Zup! Zero
5) Zup! F
6) Zup! 8
7) Zup! 3
8) Zup! 9
9) Pretty Neko
10) Hentai Girl Fantasy
11) Hentai Girl Karen
12) Pretty Angel
13) Hentai Girl Linda
14) Hentai Girl Hime
15) Qop (İndirimde)
16) Qop 2 (İndirimde)
17) Oik 3
18) Dude Simulator 3
19) Oik 20) Hentai Memory
21) Space Codex
22) Over The Dream (İndirimde)
23) Fated Souls 2 (İndirimde)
24) PLAY WITH ME (İndirimde)
25) Material Girl (İndirimde)
26) Dragonia (İndirimde)
27) Super Kınky (İndirimde)
28) Grobda Remix (İndirimde) 29) Fox hime zero (İndirimde)

Idle Master'i senelerdir kullanıyorum zaten. Ama oyun iade süreleri 2 saat olduğu için 2 saatten sonra kartlar düşmeye başlıyor diye biliyordum ben. Bu söylediğin tarzda bildiğin oyun var mı?

Idle Master'i senelerdir kullanıyorum zaten. Ama oyun iade süreleri 2 saat olduğu için 2 saatten sonra kartlar düşmeye başlıyor diye biliyordum ben. Bu söylediğin tarzda bildiğin oyun var mı?
Yukarıda ki arkadaş 20-30 tane oyun yazmış bence onlara bak derim.

Over The Dream'ın takas kartı bile yok.

2 saatten az sürede düşmüyor kartlar.
Bir de şu an indirimde olmadığı için Zup! F ve Zup! 8 dışında kar edemezsiniz çoğu öneri yanlış şu an arkadaşların, sürekli kart fiyatları değiştiği için almadan önce bakıp şansa bağlıyorsunuz kendinizi. O kadar kolay iş değil kar etmek için.

Daha dün kart düşürdüm hocam nasıl düşmüyor .
Steam üzerindeki hiçbir oyun 2 saat kullanımdan önce kart düşürmez. Buna bağlı olarak oyun iadesi için 2 saatten az oynamış olmanız gerekiyor.

İadeler Nerede Uygulanır​

Satın alındıktan sonra iki hafta ve toplam oynama süresi iki saati geçmemiş olan Steam mağazasındaki oyunlar ve yazılımlar Steam iadesi için elverişlidir. Aşağıda diğer satın alma türleri ile iadelerin nasıl çalıştığına dair bir genel bakışı yer almaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…