İdrarda sperm neden olur?

Herkes olayı merak ediyor açıklayım olaydan 1 gün once gusulumu aldım sonra yattım ondan sonraki gun yatmadan çise gittim bir baktım suyun uzerinde bir birikinti var beyaz yapışkan bu idrarla karışık çıkmış hiçbir cinsel faaliyetim olmadi kaldırma falan büyük ihtimal ve gusulumu bugun aldım biraz bekleyip vucudum kendisinin bu olayi duzeltmesini bekliyeceğim gibi duruyor.


Prostat sıvısı nedir bilgi verir misiniz o da olabilir.

İdrardan sonra gelen kokusuz beyazımsı bulanık yapışkan bir sıvıdır. Dünkü gusülden önce işemişmiydin?
 
1618170270402.png
 
Tıbben böyle bir şey mümkündür, herhangi bir hastalık olması zorunlu değildir. Böyle hastalık yok diyemeyiz fakat direkt hastalıktır da diyemeyiz. Sağlıklı insanlarda da meydana gelebilen bir durum olduğunu okumuştum tıbbi bir kaynakta. Bu tarz sağlık konularının ayıbı olmadığı için açık konuşabiliriz.

Vücudunda fazlalık varsa bu iki şekilde dışarıya atılır. Ya uyku esnasında ya da senin başına gelen gibi idrardan hemen sonra bu atılım gerçekleşir. Vücudun doğal sürecidir. Aksine siz kendinizi çeşitli ve tıbben de uygunsuz hallerde zorlayarak vücudun doğal işleyişine zarar veriyorsunuz.

Dinen idrar sonrası gelen bu maddeye Vedi denilir, öncesinde herhangi bir müdahalen ve etkin yoksa fetvalara göre gusül abdesti gerekmez. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki web sayfasını okuyabilirsin.

Sorularla İslamiyet:
Vedî, idrardan sonra çıkan katı ve beyaz bir sudur. Mezî de beyaz ve ince bir su olup, şehvet hissi galebe çaldığı anlarda meydana gelen bir sudur. Binâenaleyh söz konusu “vedi” ve “mezi”den dolayı gusül gerekmez

Eğer guslü gerektiren bir durum söz konusuysa ve yıkanmadan öncesinde idrara çıkılmadı ise, gusül abdesti sonrası geriye kalan meninin dışarıya çıkması tekrardan gusletmeyi gerektirir. Eğer idrar yapıldı ise gerektirmez.

Sorularla İslamiyet:
Şehvetsiz olarak gelen meniden dolayı gusül abdesti almaya gerek yoktur.

Ancak, ihtilam olan veya cinsel ilişkide bulunan bir kimse, idrarını yapmadan veya çokça yürümeden veya yatıp uyumadan yıkansa da, sonra kendisinden meninin arta kalan kısmı çıkacak olsa, ikinci kez yıkanması gerekir.

Fakat idrarını yaptıktan veya epeyce yürüdükten veya uyuduktan sonra, şehvetsiz olarak gelecek meni guslü gerektirmez. Çünkü bu durumda o meni, yerinden, şehvet olmaksızın ayrılmış bulunur.
 
Mastrübasyondan sonra gusül abdesti almak zorunlu da illa çiş yapmak zorunlu diye bir şey duymadım. Yine hangi din tüccarı söylemiş bunu?
Mantık kurarsan da idrar yapmanın zorunlu olduğunu anlarsın. Sperm çıkıyor vücuttan vücuttan sperm çıktığı için mantıken gusül almak gerekiyor.

''Mastrubasyon veya cinsel ilişkiden hemen sonra idrar yapmak her zaman iyidir. Kalıntı spermlerin dışarı atılmasını sağlar. İlk anlarda idrar yapılmaz. Çünkü meni deliği kapanmalı idrar deliği açılmalıdır. Biraz rahatlayınca idrar yapılır hale gelir. Bu anatomik ve fizyolojik bir hadisedir.''

Burada anlatıyor zaten.
 
Buffer overflow olmuş sanırım. 🙃

Şaka bir yana idrarda sperm bulunduğuna dair bir yazı okumuştum. Yani endişelenmeni gerektirecek bir durum olduğunu sanmıyorum ancak bunu gözlemleyebileceğini sanmıyorum.
 

Geri
Yukarı