IEM kulaklık alınır mı?

Anakartın ses yongasına kıyasla Apple Music kullanıyorsanız kesinlikle fark yaratır. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Crinacle'nin açıkladığı kadarıyla anakartların ses yongaları yüksek Ω'a sahip olan kulak üstü kulaklıkları çalıştırmak için tasarlandıkları için orta-üst seviye anakartlarda yüksek empedans kaynaklı bozulmalar çok fazla oluyor. Aynı şekilde maksimum 96KHz dinleyebiliyorsunuz(çoğu anakart için.) Şahsen DAC almanın şart olduğu yönündeyim, en kötü ihtimalle düz Conexant CX31993 içeren bir DAC almak daha iyi olacaktır. Yüksek ses içinse AMP çipi şart.
Crinacle bir ses uzmanı değil bana göre. Ayrıca işbirlikleri berbat. Onu referans olarak dikkate almıyorum. Kendisinin pazarlamacıdan farkı yok. PC'nin anakart yongası gayet yüksek ses veriyor. Fazlası sağır eder. Benim Simgot EM6L'im bile DAC'e ihtiyaç duymuyor. Elimde hali hazırda Fosi Audio'nun bir amfisi var ve farkı hissedemiyorum. Sadece daha yüksesk ses veriyor.

Anakartim B450M Pro- M.2 Max.
Sorun olmaz. DAC'e ekstra harcamana gerek yok. 150 dolarlık bir IEM alsaydın önerirdim ama.

Crinacle bir ses uzmanı değil bana göre. Ayrıca işbirlikleri berbat. Onu referans olarak dikkate almıyorum. Kendisinin pazarlamacıdan farkı yok. PC'nin anakart yongası gayet yüksek ses veriyor. Fazlası sağır eder. Benim simgot EM6L'im bile DAC'e ihtiyaç duymuyor. Elimde halihazırda fosi Audio'nun bir amfisi var ve farkı hissedemiyorum. Sadece daha yüksesk ses veriyor.

Sorun olmaz. DAC'e ekstra harcamana gerek yok. 150 dolarlık bir IEM alsaydın önerirdim ama.

Tamamdir hocam. Bu aksam EW200 ya da tangzu WAN er 2 sipariş edecegim. Shezenaudio uzerinden.

Peki bunlarinda temizlenme mevzusu var mi? Chu 2 gibi.

Crinacle bir ses uzmanı değil bana göre. Ayrıca işbirlikleri berbat. Onu referans olarak dikkate almıyorum. Kendisinin pazarlamacıdan farkı yok. PC'nin anakart yongası gayet yüksek ses veriyor. Fazlası sağır eder. Benim simgot EM6L'im bile DAC'e ihtiyaç duymuyor. Elimde halihazırda fosi Audio'nun bir amfisi var ve farkı hissedemiyorum. Sadece daha yüksek ses veriyor.

Ben birçok kablolu kulaklıkla dinlerken 96KHz ve 192KHz çözünürlük farkını hissedebiliyorum, açıkçası belli bir döneme kadar çıkan çoğu ses kartını geçiyor üstte dediğim kombinasyon. Ses uzmanı olduğunu iddia etmedim, bu konuda pazarlama yaptığını da düşünmüyorum çünkü herhangi bir DAC için işbirliğini görmedim. Zero blue ve red sürümlerindeki tuningi ise gayet bence yerindeydi. Moondrop'un bazı kulaklıklarının stok tuninginden sonra en sevdiğimdir. Kullandığınız AMP DAC olmayan bir modelse sadece ses yükselmesi hissetmeniz normal.

Ben birçok kablolu kulaklıkla dinlerken 96KHz ve 192KHz çözünürlük farkını hissedebiliyorum, açıkçası belli bir döneme kadar çıkan çoğu ses kartını geçiyor üstte dediğim kombinasyon. Ses uzmanı olduğunu iddia etmedim, bu konuda pazarlama yaptığını da düşünmüyorum çünkü herhangi bir DAC için işbirliğini görmedim. Zero blue ve red sürümlerindeki tuningi ise gayet bence yerindeydi. Moondrop'un bazı kulaklıklarının stok tuninginden sonra en sevdiğimdir. Kullandığınız AMP DAC olmayan bir modelse sadece ses yükselmesi hissetmeniz normal.
Yaşadığın şey Plasebo.. Referans olarak Crinacle ciddiye alınmayacak birisi. Kendisi EM6L dışında tüm Simgotlara Mid demişti. Bence gereksiz bir kişi. Zero Blue yerine Wan Er 2 bile daha iyidir bence. Çünkü bende Blue var. Amazondan almıştım.

Yaşadığın şey plasebo. Referans olarak crinacle ciddiye alınmayacak birisi. Kendisi EM6l dışında tüm simgotlara mid demişti. Bence gereksiz bir kişi. Zero blue yerine WAN er 2 bile daha iyidir bence. Çünkü bende blue var. Amazon'dan almıştım.

Plasebo olduğunu hiç sanmıyorum, her insanın aynı hassasiyete sahip olduğunu düşünüyorsanız böyle düşünmeniz normal tabii. Herkes aynı olmak zorunda değil. Ciddiye alınmayacak biri kısmına ise katılmıyorum, bazen ufak bilgi edinmek için iyi bir tercih oluyor.

Açıkçası "plasebo" etkisinin donanımsal yönden etkili olduğunu sanmıyorum. Siz hissedemiyor olabilirsiniz fakat herkes hissedemez diye bir şey yok. Dac/amp denemenizi öneririm.

Bütçeniz varsa jcally JM6 Pro önerimdir.

Plasebo olduğunu hiç sanmıyorum, her insanın aynı hassasiyete sahip olduğunu düşünüyorsanız böyle düşünmeniz normal tabii. Herkes aynı olmak zorunda değil. Ciddiye alınmayacak biri kısmına ise katılmıyorum, bazen ufak bilgi edinmek için iyi bir tercih oluyor.
Her insanın aynı hassasiyete sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu mümkün değil. Senin görüşün. Kendi fanları bile onun Hangout.Audio'daki IEM'leri övdüğünü biliyorlar. Yani satmadığı IEM'leri kesinlikle önermiyor.

Bütçeniz varsa jcally JM6 Pro önerimdir.
Öneri için teşekkürler fakat benim Amp'im var ve bir de FiiO JA11 var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı