IEM kulaklık alınır mı?

Hala yurt dışından alinabiliyor mu bunlar?
Bayağı bir eski konulari okudum ama kimse belli bir ürünü tavsiye etmemiş kablo ve DAC olarak. Tavsiye edeceğiniz "kaliteli uzatma kablosu" ve DAC linklerini atabilir misiniz sakincasi yoksa.
Bu shenzen mi neyse adı, oradan alım olayı bitti mi?

Ürünü alıp dene sonra DAC al bence. En ucuz DAC 700 civarı falan şu an. Kullan memnun olmazsan alırsın.

Bitmiş olabilir bilemiyorum. DAC olarak CX31993 ve MAX97220 olan en ucuz dac işinizi görür, AliExpress'te tonla var. Yakın zamanda yurt dışından alışveriş yapan birkaç arkadaşım var, onlara soracağım. Uzatma kablosu için bulabilirseniz Ugreen gibi kaliteli markaları kullanabilirsiniz. Haricinde ise değerlendirmelere bakarak almanızı öneririm.
Teşekkür ederim. Iyi olur. Yurtdışından hiçbir şey almadım. Bilgi faydali olur son durum hakkında.
Bu DAC iyi midir? JCALLY JM6 JM6 Pro Type-C naar 3,5 mm CX31993 digitale audio draagbare decoderingsversterker Hifi DAC mobiele headset USB - AliExpress 44
Aliexpress hesabi açtım. Acar acmaz dondurdu hesabi. Çin'liler harikaymis....

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Iyi olur. Yurt dışından hiçbir şey almadım. Bilgi faydali olur son durum hakkında.
Bu DAC iyi midir? JCALLY JM6 JM6 Pro Type-C naar 3,5 mm CX31993 digitale audio draagbare decoderingsversterker Hifi DAC mobiele headset USB - AliExpress 44
AliExpress hesabi açtım. Acar acmaz dondurdu hesabi. Çin'liler harikaymis...

Bu en ucuzu en iyisi.
AliExpress'te az önce şunu buldum: Us $13.35 | tip 3,5 mm CX31993 MAX97220 çip USB kulaklık adaptörü 3,5 mm DAC adaptörü.

Teşekkür ederim. Iyi olur. Yurt dışından hiçbir şey almadım. Bilgi faydali olur son durum hakkında.
AliExpress hesabi açtım. Acar acmaz dondurdu hesabi. Çin'liler harikaymis...

JM6 Pro da gayet iyidir fakat gereksiz pahalı, güvenilirlik hariç bir artısı olmaz diyebilirim. Alacaksanız JM6 Pro almanızı öneririm, JM6'da amplifier çipi yok.

Sinir oldum bu Cinlilere.
Daha hesap acar açmaz bloke ediyorlarsa bir de ödeme falan yapsam neler olacak demek ki.
Yurt içinden alınabilecek ürün tavsiyeniz var mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı