IEM kulaklık önerisi

ephy361

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2018
Mesajlar
151
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, IEM kulaklık almak istiyorum da kararsız kaldım, genel her türden müzik dinlenimi ve Valorant gibi competitive oyunlar için kullanacağım. Şunlar arasında kaldım:
-KZ ZS10 Pro.
-Tangzu WAN'er.
-Crinacle Zero.
-Kiwi cadenza.
Hangisini önerirsiniz, sıralama ile belirtebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
 
Hiçbiri hakkında oyun ile ilgili konuşamam.

Eğer enerjik ve fiyatının hakkını veren bir ürün isterseniz Cadenza'yı alın. Zero değil de Zero Red biraz daha baslı olması lazım, oyunlarda bas yüksekliği iyi iş çıkarıyor. Zaten oyun kulaklıkları çok karanlık olur.
 
Hiçbiri hakkında oyun ile ilgili konuşamam.

Eğer enerjik ve fiyatının hakkını veren bir ürün isterseniz Cadenza'yı alın. Zero değil de Zero red biraz daha baslı olması lazım, oyunlarda bas yüksekliği iyi iş çıkarıyor. Zaten oyun kulaklıkları çok karanlık olur.

Zero Red'i listeme ekledim hocam, ayrıca moondrop chu II de bakıyorum şu an daha uygun eğer aynı kalitese ise onu alabilirim veya Cadenza'yı.

Truthear Zero (mavi olan) gayet iyi oyunlar icin. Bayağıdır kullanıyorum, oldukca memnunum.

Red versiyonunu aynı fiyata buldum, red almayı düşünüyorum da bir türlü emin olamadım.
 
Ayni fiyatsa bence Red al. İki julaklik almis gibi oluyorsun bir yerde Red ile beraber 10ohm empedans adaptor geldigi icin. Ekstra adaptor telefonla kullanirken biraz hantal kalabilir bence. Ama bass artirip azaltma imkaninin olmasi da iyi tabiki.

Ek olarak mikrofon olmayack bunlarda. Oyun icin kullanirken ya harici mikrofon gerekir yada farkli mikrofonlu kablo alman gerekir.
 
Son düzenleme:
Ayni fiyatsa bence red al. İki julaklik almis gibi oluyorsun bir yerde red ile beraber 10ohm empedans adaptor geldigi icin. Ekstra adaptor telefonla kullanirken biraz hantal kalabilir bence. Ama bass artirip azaltma imkaninin olmasi da iyi tabii ki.

Ek olarak mikrofon olmayack bunlarda. Oyun icin kullanirken ya harici mikrofon gerekir ya da farkli mikrofonlu kablo alman gerekir.

Extra mikrofonum var hatta mikrofonda jak girişi olduğu için IEM alma kararı aldım, red almak istiyorum da kiwi cadenzalara daha iyi diyorlar ama tasarımı pek hoşuma gitmedi açıkçası o yüzden tasarımsal olarak red alasım var bir de chu 2'nin parası çok iyi o yüzden ona da yatkınlığım var.
 

Geri
Yukarı