IEM Kulaklık önerisi

Yavuz_yz

Centipat
Katılım
4 Temmuz 2022
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an Buds 2 kullanıyorum çok sık bağlantı sorunu yaşadığım için ve bazen de şarja koymayı unuttuğum için kablolu bir kulaklık almak istiyorum. Kablolu deyince de karşıma IEM kulaklıklar çıktı birkaç araştırma yaptım geneli KZ önermiyor ama aşağıdaki kulaklıklar dikkatimi çekti sizce nasıllar hangisi beni daha çok tatmin eder genel olarak müzik dinlemek için kullanıyorum.

KZ ZSN Pro X
Moondrop chu-ll
Qoa gimlet IEM.
Tangzu waner.
Sımgot EW100p.
Truthear hola.

Bunların dışında biraz daha pahalı aşağıdaki kulaklıkları buldum sizce biraz daha verip biraz daha kalitelisini mi almalıyım? Yoksa yukarıdakiler beni tatmin eder mi?
Bu kulaklıkları kullanmış olan varsa tavsiye eder mi? Şimdiden teşekkürler.

KZ ZS10 Pro X
KZ zsx Terminator.
Truthear Zero.

Başka önerebileceğiniz bu iki fiyat skalasında kulaklık varsa yazarsanız sevinirim.
 
Ben de almayı düşünüyorum da aldıysanız memnun musunuz? 2000 TL civarında önerebileceğiniz başka bir model varsa da olur.
Kulaklık bugün elime ulaştı. Wow olmadım ama fazla övüldüğü için daha farklı birşey beklerdim. Kesinlikle fiyatını hakettiğini söyleyebilirim. Bu benim ilk IEM kulaklığım olduğu için fazla bir karşılaştırma yapamaycağım .Buds 2 den biraz daha iyi. Bass ları bence gayet yeterli.tizleri sanki biraz fazla gibi .Genel olarak memnun kaldım yanında 10 ohm luk bass adaptörü geliyor çok bir şey farkettirmiyor. belki kullana kullana biraz daha açılır. yanında belki amfi öneriyolar genellikle.
 
Kulaklık bugün elime ulaştı. WoW olmadım ama fazla övüldüğü için daha farklı bir şey beklerdim. Kesinlikle fiyatını hakettiğini söyleyebilirim. Bu benim ilk IEM kulaklığım olduğu için fazla bir karşılaştırma yapamaycağım. Buds 2'den biraz daha iyi. Bassları bence gayet yeterli. Tizleri sanki biraz fazla gibi. Genel olarak memnun kaldım yanında 10 ohmluk bass adaptörü geliyor çok bir şey fark ettirmiyor. Belki kullana kullana biraz daha açılır. Yanında belki amfi öneriyorlar genellikle.

Buds 2'den biraz iyise çok da iyi değilmiş. İyi bir ses kartı ile performansı artabilir.
 
Buds 2'den biraz iyise çok da iyi değilmiş. İyi bir ses kartı ile performansı artabilir.
Aslında biraz daha dinleyerek Buds 2 den daha iyi olduğunu anladım. Orda elime direkt geçince biraz inceleyerek yazmıştım. Buds 2 de solistlerin sesi red kadar net çıkmıyor. Bence parasını hakediyor. Bence de iyi bir ses kartı performansı arttırabilir.
 
Aslında biraz daha dinleyerek Buds 2'den daha iyi olduğunu anladım. Orada elime direkt geçince biraz inceleyerek yazmıştım. Buds 2 de solistlerin sesi red kadar net çıkmıyor. Bence parasını hak ediyor. Bence de iyi bir ses kartı performansı arttırabilir.

Onlar bir de Harman'ın target denilen grafiklerine göre yapılıyor biraz tiz, vokal ve bassları arttırabilirsin gerekiyorsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı