IEM önerisi

Esenlikler. Bana kaliteli bir iem kulaklık lazım bütçem 3k civarı ne önerirsiniz acaba ?
Pek tecrübeli değilim ama Truthear Zero Blue ve Red için iyi diyorlar.

Evet ben de kötü yorumlar gördüm. Amazon'un iadesine de güvendim. Kulaklıklarda nasıl işliyor bu durum bilmiyorum ama Amazon iade konusunda en iyi firma. En azından bir ihtimal beğenmezsem iade ederim diye düşündüm. Yurt dışı fiyatına göre 10 dolar daha fazla veriyoruz ama yapacak da çok bir şey yok. Shenzhenaudio'ya mail attım adamlar vergi çıkar dedi. Forumlarda çoğu kişi vergi çıkmadığını söylüyor ama biraz riskli geldi. Gümrükte kalır, fazla ücret çıkar uğraştırır durur gerek yok.

Hocam bugün geldi kulaklık günlük dinlediğim müziklerle test ettim ama bana ses kalitesi normal geldi. Ucuz JBL kulak üstü kulaklığımın ses kalitesiyle aynı geliyor bana. İlk birkaç gün dinledikten sonra eski kulaklığa geri dönünce aradaki farkı anlayabiliyormuşsun öyle diyorlar genelde ama bilemedim. Belki de dümdüz DAC olmadan kullandığımdan dolayı ses kalitesi normal geliyor olabilir.

Şimdi laptopa taktım ses kalitesi biraz daha iyi gibi sanki. Yüzde 30dayken bile bayağı sesli muhtemelen yüzde 100de kullanamam bunu

Son düzenleme:
Pek tecrübeli değilim ama Truthear Zero Blue ve Red için iyi diyorlar.

Hocam bugün geldi kulaklık günlük dinlediğim müziklerle test ettim ama bana ses kalitesi normal geldi. Ucuz JBL kulak üstü kulaklığımın ses kalitesiyle aynı geliyor bana. İlk birkaç gün dinledikten sonra eski kulaklığa geri dönünce aradaki farkı anlayabiliyormuşsun öyle diyorlar genelde ama bilemedim. Belki de dümdüz DAC olmadan kullandığımdan dolayı ses kalitesi normal geliyor olabilir.

Şimdi laptopa taktım ses kalitesi biraz daha iyi gibi sanki. Yüzde 30dayken bile bayağı sesli muhtemelen yüzde 100de kullanamam bunu
Bana da bugün geldi. Razer Blackshark V2 ile beraber kullanıyorum. CS'de biraz test edebildim ölüm maçı karmaşasında sesler ayırt edilebiliyor. Blackshark V2'den pek fark göremedim. Bu kadar da iyi olmasını beklemiyordum açıkçası ama daha çok test edemedim 2-3 güne tam fikir sahibi olurum. EW200'de aklım kaldı ama Shenzhenaudio gümrük garantisi sunsaydı onu denemek isterdim.

Bir şey fark ettim mikrofon yok sanırım bu kulaklıkta. Amazon satarken mikrofonlu diye satmış ama sizinki de öyle mi? Ses ayarlama kısmı yok kulaklıkta.

Son düzenleme:
Bana da bugün geldi. Razer BlackShark V2 ile beraber kullanıyorum. CS'de biraz test edebildim ölüm maçı karmaşasında sesler ayırt edilebiliyor. BlackShark v2'den pek fark göremedim. Bu kadar da iyi olmasını beklemiyordum açıkçası ama daha çok test edemedim 2-3 güne tam fikir sahibi olurum. EW200'de aklım kaldı ama shenzhenaudio gümrük garantisi sunsaydı onu denemek isterdim.

Bir şey fark ettim mikrofon yok sanırım bu kulaklıkta. Amazon satarken mikrofonlu diye satmış ama sizinki de öyle mi? Ses ayarlama kısmı yok kulaklıkta.

Hocam baska oyunlarda veya filmlerde test ettinizmi nasıl kulaklık.

@judgmennt Uzatıcı eğer çok kötü değilse sıkıntı olabileceğini sanmıyorum. Sadece fazla uzun olmamasına dikkat edin fazla uzun olunca sıkıntı oluşabiliyor. Kaliteli bir kablo + 3m'den az olursa sıkıntı olmaz bana kalırsa.

Asus Xonar SE olanla kullanmak daha mantıklı olur gibime geldi. Razer olan muhtemelen kulaklık için ayarlandığından ses daha farklı gelebilir. Fakat deneyin görün derim. Zaten beslemelerinde sorun olmaz, IEM'ler kolayca beslenirler. Hangisi size daha rahat gelirse onu kullanın derim.

Sadece mikrofon konusu pek anlayamadım. Mikrofonda 3.5mm ses girişi mi var :D.
Tekrar rahatsız ediyorum. IEM kulaklıkların bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Gate'yi beğendim ama almışken bir tık daha üst seviye bir şey alayım uzun süre kullanayım diye düşünüyorum. Wraith 7Hz Sonus'u shenzhenaudio fiyatına satıyor. 7Hz Sonus'u oyunlar için önerir misiniz? Gate'yi Amazon'a iade edip Sonus almayı planlıyorum.

Hocam baska oyunlarda veya filmlerde test ettinizmi nasıl kulaklık.
Yok test etmedim. CS için kötü değil ama bazen uzaklık, yakınlık karışabiliyor. Onun dışında bence gayet iyi kulaklık. Çoğu sesin nereden geldiğini ayırt edebiliyorsun.

Tekrar rahatsız ediyorum. IEM kulaklıkların bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Gate'yi beğendim ama almışken bir tık daha üst seviye bir şey alayım uzun süre kullanayım diye düşünüyorum. Wraith 7Hz Sonus'u shenzhenaudio fiyatına satıyor. 7Hz Sonus'u oyunlar için önerir misiniz? Gate'yi Amazon'a iade edip Sonus almayı planlıyorum.

Öneririm hocam. Oyunlar için gayet iyidir.

@judgmennt Alınır hocam. İyi IEM'dir. Tr'den almam istiyorsanız oyun için 7Hz Sonus'tan başka pek alternatifiniz yok fakat bu da üzmez.
Shenzhen ile ilgili konuşmuştuk. Mail ile cevap verdiklerinde vergi konusunda, o uygulamayı artık yapmıyoruz dediler. Sonus'un oradaki fiyatı da 60 dolar. Wraith ile aynı fiyata satıyorlar ama sanırım Sonus eski kulaklık olduğu için indirimlerde 50 dolar bandına düşüyor. Simgot EW300'ün önerildiğini gördüm o da 70 dolar bandında. Shenzhen'de sıkıntı çıkmayacağını bilsem onu düşünürdüm ama işte garanti vermiyorlar.

@judgmennt Sorun çıkmasında iade konusunu konuşun. Şahsen o zamandan beri halen daha hiç shenzhen'den vergi ile karşılaşanı görmedim. Üstüne fiyatı düşük göstermelerini istediğinizde tamamdır bana kalırsa. $10 gibi bir fiyat yazarlarsa hem vergi çıkarsa az olur hem de gümrükten geçer. Eğer şansınız varsa EW300 öneririm.

@judgmennt Sorun çıkmasında iade konusunu konuşun. Şahsen o zamandan beri halen daha hiç shenzhen'den vergi ile karşılaşanı görmedim. Üstüne fiyatı düşük göstermelerini istediğinizde tamamdır bana kalırsa. $10 gibi bir fiyat yazarlarsa hem vergi çıkarsa az olur hem de gümrükten geçer. Eğer şansınız varsa EW300 öneririm.
Aslında çok acelem yok kulaklık konusunda. Shenzhen'de yaz aylarında genelde indirim oluyormuş. Dediğiniz gibi ben de birkaç konu gördüm daha 2 haftalık sorunsuz almışlar Shenzhen üzerinden. Aslında indirim bekleyip Shenzhen'den EW300 şansımı deneyebilirim. Truthear Gate denedikten sonra şuan kullandığım Razer Blackshark V2'nin çok kötü kulaklık olduğunu fark ettim. O yüzden bir kulaklık arayışındayım.

Temu üzerine 3 IEM kulaklık gelmiş. Temu kredilerim vardı harcamaya yer arıyordum. Çok ucuza gelmiş olacaklar ama hangisi iyidir bilemedim. Tangzu Waner, CCA C12 ve KZxHBB DQ6S. Tangzu için oyunlarda iyi değil demişler. KZ için drama dönmüş tam anlamadım sürücüleri yalan atmışlar sanırım. CCA'da biraz eski ama çok önerilmiş zamanında. Bunlar içinde alınabilir olanlar var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı