Pek tecrübeli değilim ama Truthear Zero Blue ve Red için iyi diyorlar.Esenlikler. Bana kaliteli bir iem kulaklık lazım bütçem 3k civarı ne önerirsiniz acaba ?
Evet ben de kötü yorumlar gördüm. Amazon'un iadesine de güvendim. Kulaklıklarda nasıl işliyor bu durum bilmiyorum ama Amazon iade konusunda en iyi firma. En azından bir ihtimal beğenmezsem iade ederim diye düşündüm. Yurt dışı fiyatına göre 10 dolar daha fazla veriyoruz ama yapacak da çok bir şey yok. Shenzhenaudio'ya mail attım adamlar vergi çıkar dedi. Forumlarda çoğu kişi vergi çıkmadığını söylüyor ama biraz riskli geldi. Gümrükte kalır, fazla ücret çıkar uğraştırır durur gerek yok.
Hocam bugün geldi kulaklık günlük dinlediğim müziklerle test ettim ama bana ses kalitesi normal geldi. Ucuz JBL kulak üstü kulaklığımın ses kalitesiyle aynı geliyor bana. İlk birkaç gün dinledikten sonra eski kulaklığa geri dönünce aradaki farkı anlayabiliyormuşsun öyle diyorlar genelde ama bilemedim. Belki de dümdüz DAC olmadan kullandığımdan dolayı ses kalitesi normal geliyor olabilir.
Şimdi laptopa taktım ses kalitesi biraz daha iyi gibi sanki. Yüzde 30dayken bile bayağı sesli muhtemelen yüzde 100de kullanamam bunu
Son düzenleme: